https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Nogometni turnir v Bogojini dobila Čarda

Bogojina, 28.7.2013  

Včeraj je v Bogjini potekal nogometni turnir članskih ekip sosednjih klubov ŠD Bogojina ter veteranski turnir v malem nogometu Občine Moravske Toplice.

Na velikem igrišču so se pomerile tri ekipe, v finalu so odločale enajstmetrovke, pri katerih je blestiel Čardin vratar in ekipo Čarde pripeljal do zmage, druga je bila ekipa iz Bogojine tretja pa ekipa iz Kobilja.

Na melem igrišču je bila najbolj spretna ekipa iz Ivanec druga je bila Bogojina, tretja pa ekipa iz Sela.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.07.2013 ob 18:14 zanima me ... gost

      ... ka tou vse neka puno novih igralcov pri čarde ... zna štoj ka se dogaja v Čardinoj ekipe ... po slikaj sodeč je ekipa čisto druga, kot tista s kero so nastopali v lanski sezoni ?? ali pa so na tej turnir šli z mladincame ?? ali so dopuste pa jih nega ??

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.07.2013 ob 20:36 gorgonzola gost

      Raje napišite, kaj je Mujra potegnola štiri falate v Rakičanu, pa kak bodo v sredo na svoji Fazanariji pušnili še od Mostja. Še v toj soboški ligi ne boste niti na sredini lestvice.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.07.2013 ob 21:04 k gost

      kaaaaaa? ne me jebat..od rakičana'? iden pa se napijen..

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. prekmurjerepublika
      28.07.2013 ob 21:06 prekmurjerepublika

      @ gorgonzola Resno si smešen, lekar nemaš drujgoga dela, kak po muri doj sratil Ka se nič ne dogaja na lendavainfo? Sicer je pa mura gnes bila bistveno boukša, kak kaže rezultat. Je pa bila to prva tekma nove članske mure, tak ka je tu še ogromno rezerve in po prvi tekmi ne gre soditi. V sredo de tekma, fajn ka si omeno. Mura pa nede zgibila proti mostje, pa če do špilale u-14 :) Ne mej tij brige z muro, brigaj se rajše za svojo mađarsko nafto.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.07.2013 ob 21:31 ej gost

      tij gorgola vrajdena, pa si gor zdigno pritisk enomi..kak te neje sram? vej pa na miri njaj srmake,ka mijsliš, ka je njin lejko, tude tvoja nafta je v dreki bijla..

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.07.2013 ob 21:40 budale gost

      ... pa ka v vsakše športne članek se more ta vaša mađarsko-soboška mudrija not smetate ... rajše kaj pametnoga napijšte pa komentejrajte nej pa tou vašo šinfanje enih pa ovih ... namesto ka bi človeke odgovor dale ka je nekaj pijto pod prvin komentaron, vij rajše prazno slamo mlatite o vsem drugem ... če pa odgovorite nevejte na nekšno vprašanje o naših nogometnih klubih, te tou pomejne ka sploj ne spremljate fuzbala v pomurje in neka na pamet šinflete eni ove ... zresnite se !!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.07.2013 ob 21:54 gost gost

      @budalo, popolnoma se strinjam s teboj.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      29.07.2013 ob 7:32 žnj gost

      nafta bo po novon mednarodna selekcija , skratka nekši inter..., ne vem, ka še ma lendava s tem. Če nimajo svojih igralcev niti za tretjo ligo naj to ekipo ukinejo, ne da trošijo denar za tujce v tretji ligi, pametnjakoviči. Ha ha , Hodoš jim je že mero vzel.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      29.07.2013 ob 8:12 Chico gost

      Reportaža je o drugij klubaj, nej pa od Nafte in visoko opevane in ponižane od Rakičana nš nd Mure05. Čestitke Čardi in drugin ekipan, kere so sodelovale v vročini.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      29.07.2013 ob 8:14 gorgonzola gost

      Prekmurje republika samo za tebe. Kar se tiče lendava info je daleč najslabši portal in me že lep čas ne zanima. Idi malo gor pa boš videl ka sploh ni nobenih komentarov, odkar je uvedel moderator, da se moraš prijaviti za komentare. Naj ma šminker Leon Lendava info samo za sebe pa še za nekaj malega kolegov in družinskih članov. Pomurec je milijonkrat boljši, tudi od sobota info dajejo dosti boljše novice. Vsaka vam čast, samo tako naprej. Kar se tiče Mujre, uživam v vaših mukah samo zato, ker ste se še pred kratkim delali norca z Nafte, ko smo šli v POmursko ligo. Zaj ste pa še dosti na slabšem kak mi. Mostje, član 2mnz pa vas bo v sredo obrnilo, skoraj sem prepričan. NJihov golgeter Gostan vas bo sam premagal. Današnja Mujra lejko premaga samo še Puščo, Romo in Rotundo pa še to z velikimi težavami.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      29.07.2013 ob 8:42 ča gost

      ja od čarde bižijo vsi igralci ,zakaj lahko predvidevamo- zdaj pa moledujejo okoli da bi bar keri prišo k njim špilat.upam da ne bo to pogubna sezona za njih

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      29.07.2013 ob 8:46 gorgonzola gost

      Kar se tiče Nafte ne se sekirat, da bodo prevladovali tujci. Bo jih največ pet. Madžari in Hrvati. Tak da jedro bodo še vedno tvorili domači igralci. Ta ekipa pa ima domet nekje sredina tretjeligaške tabele. Faboriti za prvo mesto so po mojem Drava, DRavinja, Beltinci in Odranci,. Mogoče še gdo preseneti.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      29.07.2013 ob 10:10 nevtralen gost

      smešni ste eni, ka se tu zbadate za nekaj, če je pa tema turnir v bogojini! prvo kot je že nekdo omenil, vsaka čast fantom za odigran turnir v taki vročini. raje pišite in komentirajte o tekmi bogojina:kobilje, ko so mladi kobiljski dečki razmontirali domačine, da niso vedeli kje so. super poteze in ne nazadnje evrogol penhoferja je vreden pozitivnega komentarja. moram priznati, da trener kobilja ima sila zanimivo in perspektivno ekipo z par izkušenimi posamezniki, v tem ne zaostaja niti bogojina. oboji so na pravi poti in le tako naprej, fantje vi le trdo delajte-trenirajte in nekaj bo iz vas! čarda, glede na videno in če uspejo te igralce registrirat pa žal v 3.snl nimajo kaj iskat, no to je samo moje mnenje. velik minus gre gančanom, ker so totalno ne resno, še bolj pa ne odgovorno prišli na ta turnir, ker ostalim ekipam niso dovolili pravih tekem, saj so vse ekipe potrebne uigravanja. kot zadnje bi svetoval vsem, ki organizirate podobne turnirje pripeljite boljše sodnike, saj tem na tem turnirju ni šlo nič od rok oziroma ne vejo! npr. baranja je kobilje oškodoval vsaj 3x in to v treh minutah. nič boljši ni niti starejši rogač. ne razumem takih sodnikov zakaj se ne umaknejo, saj slišijo same negativne kritike na svoj račun. pa vsem ekipam dosti sreče v prvenstvu, še kako jo boste potrebovali.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      29.07.2013 ob 15:04 re @ča gost

      zakoj pa te bižijo vsi igralce od čarde ?? neje glij čarda bijla znana po fejst dobroj klape pa so dečki tan sidar redno sküp držale ... ka se te dogaja tan ??

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      29.07.2013 ob 15:15 Brzi gost

      Žal mi je za Čardo!Dogajajo se stvari ki se ne bi smele dogajati in zaradi tega so odšli vsi igralci ki so bili ključni element pri Čardi...Čarda res z to ekipo ki jo ima sedaj nima kaj iskati v tretji ligi,ker to so še nekateri mladinci ki ne morejo nositi glavne igre...Zanima me zakaj je do tega prišlo da tak klub ki je bil stalno v zgornji lestvici tretje lige na enkrat razpada,ker se bojim da ne bojo zdržali do konca igranja v tretji ligi ker nimajo igralcev. Zakaj niste iztopili iz lige ko ste videli kakšno je stanje glede ekipe in bi igrali v 1.Mnl ker je cenovno cenejša liga...sedaj pa bo prišlo do rasula ki ga mi navijači ne želimo. Ko je prišel k Čardi Šavel-trener sem že takrat rekel kaj se bo zgodilo in točno to se je zgodilo! Prišel je po igralce ki jih je odpeljal s seboj v Avstrijo,tako da gospod Šavel hvala da si prišel z tem namenom...Žal mi je za da več ne bo derbijev ki smo jih hodili z veseljem gledat!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      29.07.2013 ob 16:53 hitri gost

      Verjetno je za stanje v čardi kriva tudi politika kluba leta so vlačili igralce s vseh vetrov katere lahko imenujemo keš igralci in zdaj ko je čas debelih krav mimo in ko so podojili vse so odšli dalje ,ob tem pa so igralce ki so prispevali da se igra čarde vzpenjala odrivali na stranski tir.nepravilno delo je prišlo na videlo ,kakor seješ tako žanješ tudi pravijo ,no upam da bodo bar obstali -veliko sreče-

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      29.07.2013 ob 17:11 čarda for ever gost

      so vzponi in padci v vsakem klubu.pri čardi je zdaj nastopilo obdobje,ki si ga noben klub ne želi.ti igralci,ki bodo igrali si zaslužijo podporo in če obstanejo v ligi bo to večji uspeh kot naslov prvaka prvaka 3-snl pred 10 leti.zato dečki hrabro v boj-čarda je večna.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      30.07.2013 ob 15:45 razlog gost

      ja ka pa te je razlog za razpad sistema ?? nesposobno vodstvo, pomanjkanje finančnih sredstev ... ??

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      30.07.2013 ob 17:48 robi celec gost

      ja trener šavel je prišel izključno iz toga razloga, da prisili določene igralce v odhod z njim v avstrijo. To je bil njegov plan že tisti den, kda grato trener čarde, točno je predvido, ka de po sezoni pa pol šao v avstrijo z igralcami čarde. Pištolo jim je držo na čelo in so mogli iti v obubožano avstrijo namesto, ka bi dale špilali v urejeni čardi :)

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.