https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Franca Rajbarja, ki naj bi utonil, v Muri niso našli

Murska Sobota, 31.07.2013 ob 11:50  

Franca Rajbarja iz Petanjec, ki naj bi se v ponedeljek popoldan šel kopat v reko Muro, tudi po včerajšnjem iskanju v Muri niso našli. Iskanje se nadaljuje še naprej, policija pa prosi za morebitne informacije.

Franc Rajbar, stanujoč Petanjci 55, star 77 let,  visok  cca. 177 cm, srednje postave, svetlejših las. Ob pogrešanju oblečen v svetlejše kratke hlače, na glavi je imel kapo rdeče barve.

Pogrešani je bil nazadnje viden dne 29. 7.2013 okrog 16.30 ure, ko se je odšel kopat v reko Muro v bližini naselja Petanjci. Akcija iskanje še poteka.

Policija poziva vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo, na telefonsko številko 113, ali na anonimni telefon policije 080 1200.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.07.2013 ob 23:31 hhh gost

      Mura je hitra reka in ga je lejko odneslo že daleč na hrvaško. Lejko se je pa kjer pod vodo zatekno ker je v muri polno vsega in bo šele čez nekaj dni truplo izplavalo. Seveda še najbokše bi bilo ka jo je mahno malo po svetu

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.