https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Rok Bagoroš od sedaj tudi s kolekcijo »RokOn«

31.07.2013 ob 12:11  

Mladi, komaj 24. letni tovarniški KTM »stunt« voznik iz Radencev ponovno preseneča. Medtem, ko njegov »RokOn šov« navdušuje in postavlja povsem nove standarde v svetu motociklizma, on ne počiva in javnosti predstavlja posebni majici iz kolekcije »RokOn«.

 

S tem, se je Rok na nek način pridružil velikanom motošporta, kot so Valentino Rossi, Jorge Lorenzo ali celo sam kralj driftanja Ken Block, ki se lahko pohvalijo s svojo linijo oblačil in modnih dodatkov.

Rok je o tem projektu sanjal že dolgo časa in zato še kako na mestu stoji tudi stavek, ki je zapisan na dizajnu majice, ki pravi »Dream big, never give up!« ali po naše: »Sanjaj veliko, nikoli ne odnehaj!«

»Z ekipo, katere član je tudi mlada slovenska oblikovalka Iva Katalenič in ob sodelovanju s KTM-ovim oddelkom za oblačila ter njihovim oblikovalskim studijem, smo kar nekaj časa razvijali dizajn za majico, ki je narejena iz najbolj kakovostnih materialov in je polna drobnih a še kako pomembnih detajlov. Pri KTM-u, kjer so tudi poskrbeli za samo realizacijo, so se tako kot vedno držali strogih standardov, katerim so podvrženi takšni procesi. Sam sem bil močno vpet v sam proces in lahko rečem, da ti dve majici odražata tudi mene in mojo vožnjo, torej je preplet urbane - »ulične« mode. Želel sem si, da bi »fenom« po celem svetu omogočil, da postanejo še tesneje povezani z mano in z mojo zgodbo«, še dodaja Rok.

Majici se pridružujejo še modna sončna očala Different, ki prav tako kot ti majici nosita njegov oblikovalski pečat. Majice bodo na voljo na njegovih nastopih in v spletni trgovini na www.rokbagoros.com

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.