https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Leteči odred in Plamen zabavala na 10. tradicionalnem Mokrem petku

Kobilje, 03.08.2013 ob 0:00  

V Kobilju je včeraj potekal že tradicionalni 10. Mokri petek katerega je pripravil Klub mladih iz Kobilja. Po mokrih igrah, ki so se začele ob 15h in katere smo na naši spletni strani že objavili, je organizator pripravil še prikaz pranja nog z vodo iz Kobiljskega potoka.


Ta običaj pravi, da dekle, ki ni iz Kobilja, če si opere noge z vodo iz Kobiljskega potoka, se poroči v Kobilje.

Izžrebali so tudi vstopnice in tako podelili tri nagrade. Glavna nagrada je bilo Božično potovanje za dve osebi v eno izmed izbranih evropskih prestolnic. Po podelitvi nagrad se je v Kobilju nadaljevala zabava do jutranjih ur, za kar sta poskrbeli prekmurska skupina Plamen in skupina Leteči odred. 


Foto: Sebastijan Bukovec

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.08.2013 ob 21:13 sism gost

      noro

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.