https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Voznica trčila v kolesarko, ki je utrpela hude telesne poškodbe

06.08.2013 ob 16:08  

Danes v dopoldanskih urah se je v naselju Rakičan zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi voznica osebnega vozila in kolesarka.


72-letna kolesarka je pravilno prečkala vozišče na prehodu za pešce, ko je voznica osebnega vozila trčila v desni bok kolesarke. Le-ta je bila odpeljana v Splošno bolnišnico Murska Sobota, kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpela hude telesne poškodbe.

V preiskavi je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega vozila kolesarko prepozno opazila, zato vse voznike v teh vročih dneh še posebej opozarjamo naj bodo strpni in previdni v prometu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.08.2013 ob 17:28 nanica 36 gost

      Res jev tej hudi vročini. Moramo biti zelo previdni tudi na cesti,saj se lshko marsijaj zgodi

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.08.2013 ob 7:31 srna gost

      sram je lahko voznico ki te to storila

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.08.2013 ob 7:35 bot gost

      ta voznica ki jo je poovozila si zasluži smrtno kazen voznik ki je dal prednost pri prečkanju prehoda za pesce pa vso pohvalo

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.08.2013 ob 7:49 --------------------------------------------------------- gost

      na eni izmet spetnih strani se prebral da je voznica prepozno opazila kolesarko to ne more biti izgovor ker ko si na cesti moraš biti pozoren na vse kaj se dogaja na cesti in v okolici

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.08.2013 ob 13:53 baba gost

      če si voznik potem veš,da se lahko tudi tebi to zgodi,mogoče je kolesarka iznenada prečkala cesto,velikokrat ne vejo ali bi šli čez cesto ali ne,zato ne obsojajte voznice.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.