https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na slavnostni prireditvi v Ljutomeru podelili nagrade in priznanja

10.08.2013 ob 0:00  

V petek se je v kulturnem domu Ljutomer odvila slavnostna prireditev ob 57. občinskem prazniku.



Prireditev so odprli otroci s pesmijo: Prleki smo mi. V zacetku so predstavili kratek film kaj vse so storili v tem letu in kaj načrtujejo vnaprej.

Županja Ljutomera Olga Karba je v uvodnem govoru povedala, da v občini Ljutomer delajo dobro, z odprto komunikacijo, s poštenimi nameni, majhnimi koraki ter spoštovanjem ljudi. Dejala je, da je pomembno ubrati pot pod katero se lako ponosno podpišeš in da politika ni pomembna, ker razdvaja ludi, ter da na to ne pristaja. Iskreno se je zahvalila vsem občanom Ljutomera, ter pozvala občane z besedami: "gremo naprej, ne zapirajmo se vase, zaupajmo si in še naprej pišimo zgodbo Prlekije"!

Po glasbenem nastopu Sama Budena, so podelili priznanja in nagrade občinskega sveta. Nagrade so prejeli: Športno društvo Grlava in Bencinski servis Petrol Ljutomer.

Na predlog županje so podelili priznanja: Obrtni zbornici Ljutomer za 45 let delovanja, Gimnaziji Ljutomer za 50 let delovanja, NK Ljutomer za 65 let delovanja, TUD Partizan za 110 let delovanja, KD Ivana Kavčiča, Jožici Berden za aktivno delovanje na društvenem področju, Mira Vaupotič - skrb za Miklošičevo domačijo, Andrej Grut - vrhunski dosežki v športu, Msgr. Izidor Veleber na dolgoletnem himanitarnem delovanju, ki je imel tudi zahvalni govor v imenu vseh dobitnikov.

Več fotografij v spodnji galeriji!

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.