https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

TRENDI

Modna zgodba - Bojana Žabota

24.8.2013  

V Modni zgodbi se predstavlja Bojana Žabota, 21. letna študentka Mikrobiologije iz Logarovcev. Ljubi naravo in živali, v modi pa se prepušča tistim oblačilom, ki poudarijo njeno razpoloženje.

Mikrobiologija in ljubezen do narave

Bojana je punca, ki je predano svojemu študiju. Nekoč bo z vsem srcem opravljala poklic mikrobiologinje in tem sanjam so sedaj podrejeni vsi drugi cilji. Prostor ob vsemu še daje naravi in živalim, ki pravzaprav niso niti tako daleč od njenega poklica, le da slednje uživa v prostem času. Majhni trenutki v prelepih koščkih domače pokrajine lahko človeku dajo ogromno, pravi, le opaziti moramo vse lepote ob sebi.

Črna barva za vsako priložnost

"Črna barva je nevtralna in primerna za vsako priložnost, zato je meni najljubša. Preprosto ena in edina je," razloži čisto resnico, s katero bi se strinjale marsikatere pripadnice ženskega spola. Lahko izpade romantično, skrivnostno, elegantno, sofisticirano, zapeljivo, glamurozno...vse odvisno s kakšnimi detajli kombiniraš in kako se v njej počutiš. 

"Sicer pa mislim, da ženska mora oblečti v nekem trenutko tisto, kar poudari njeno razpoloženje. In odsena udobnost, drugače ne more delovati lepo, saj je pomembno dobro počutje v v vsemu kar daš nase."

Idealna postava je po njenem mnenju športna postava, ki odraža zdravje, manekenska pa žal pogosto ne odraža tega v najboljšem smislu. Bojani moda sicer pomeni veliko, a cilji v modnem fotografiranju, kot pravi: "Kolikor mi bo čas dopuščal in pustimo se presenetiti."

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija