https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kaj pomurski dijaki počnejo med počitnicami

30.10.2010 ob 10:00  

Izbrani osmerici minule počitnice ni bil dolgčas. Prevladuje druženje s prijatelji, igranje računalniških iger, šport in zabava, nekateri pa poprimejo tudi za šolske zvezke.

Kaj počnejo?

Osmerico pomurskih dijakov smo povprašali, kaj ponavadi počnejo med enotedenskimi počitnicami, ki se iztekajo, ali imajo izdelan plan počitnic in kako pogosto jih preganja dolgčas.

Matej: Vedno se najde kaj, da ni dolgčas

Imam delno izdelan plan, katerega se pa v večini ne držim. Igram Fifo 2011, brskam po internetu, gledam filme, poslušam glasbo in če je dobro vreme grem na igrišče igrat nogomet ali košarko.

V počitnicah mi ni dolgčas, saj se vedno najde kaj, da se ne dolgočasim...

 

Monika: Nakupovanje, zabava in druženje s prijatelji

Pred vsakimi počitnicami si izdelam plan, kje in kako jih bom preživela ter s čim si bom krajšala čas in jih popestrila. Med najpomembnejšimi je nakupovanje, zabava, druženje s prijatelji ob večernih urah in zadnje je seveda računalnik.

Med počitnicami mi ni dolgčas, saj vedno poskrbim, da so pestre in doživete. 

 

Aleš: V času počitnic nadoknadim učno snov

Plan sem si izdelal dva tedna pred začetkom jesenskih počitnic, da jih bom koristno izkoristil. V tem času nadoknadim učno snov in sem športno aktiven, če mi le dopušča vreme.

Tako mi med počitnicami ni dolgčas, ker imam veliko planiranega dela.

 

 

Miha: Vsak dan delam

Imam izdelan plan, saj vsak dan delam na firmi, pa tudi s prijatelji se družimo in gremo kam ven. Prav tako imam skoraj vsak dan nogometni trening, ko pa nimam treninga, s prijatelji z vasi igramo nogomet.

Med počitnicami mi torej ni dolgčas, edino mogoče malce pogrešam sošolce.

 

 

Nuša: Šola bo spet najpomembnejša v nedeljo in ponedeljek

Čisto konkretnega plana za letošnje počitnice nisem imela, dobro pa bi bilo, da bi ta čas izkoristila za šolske stvari, čeprav je včasih to zelo težko. Najbolj pomembno pa je, da se končno konkretno naspim in odmislim vse težave, ki me pestijo med šolo. Počitnice ponavadi tako izkoristim predvsem za lenarjenje. Ponavadi si kaj uredim za šolo, se družim s prijatelji, pomagam doma, itd.

Zdaj ko obiskujem 4. letnik, je kar dobro, da tudi v počitnicah ne pozabim na šolo in maksimalno izkoristim dani čas. Zdaj pa že komaj čakam ta najbolj 'strašljiv' vikend v letu, ki ga bom po vsej verjetnosti preživela v družbi svojih odličnih prijateljev. Šola bo spet najpomembnejša v nedeljo in ponedeljek.

Renato: V počitnicah želim čim bolj uživati

Moj načrt za počitnice je čim bolj uživati v njih. Najpogosteje lenarim, proti koncu počitnic pa tudi kaj pogledam v zvezke.

Na eni strani je kar nekaj dolgčasa, vendar po drugi strani vedno pride ideja, kako ga odpraviti.

 

Melanie: Počitnice prepustim spontanosti

Nikoli si ne delam planov vnaprej, vse, kar se dogaja v počitnicah, prihaja spontano. Ne načrtujem ničesar, kljub vsemu se mi marsikaj dogaja. Nikoli mi ni dolgčas, saj se vedno s čim zaposlim.

Družim se s prijatelji, hodimo okrog in se zabavamo. Seveda zjutraj tudi dlje spim, saj so vendarle počitnice. Ne pozabim tudi na šolo, prav tako se dosti ukvarjam s svojimi domačimi ljubljenčki, precej časa pa preživim tudi za računalnikom.

 

Gregor: Dolgčas mi med počitnicami ni

Posebnih planov si nikoli ne delam. Vem samo, da gremo v soboto h Gradu na čarovnice in v ponedeljek z družino po grobovih. V teh počitnicah ponavadi ko nisem na treningu ali fitnesu, sedim za računalnikom ali televizijo. Rad grem tudi na kako zabavo. Med počitnicami tako ne preganjam dolgčasa, če pa mi slučajno postane dolgčas, pa pogledam kakšen film ali odigram računalniško igro.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. rok89
      30.10.2010 ob 13:11 rok89

      Meni se zdi, ka še vedno majo na voljo premalo dejavnosti med počitnicami.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Gregor
      30.10.2010 ob 16:26 Gregor

      Med počitnicami mi torej ni dolgčas, edino mogoče malce pogrešam sošolce. Oh Miha kako lepo :$

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. bazen
      30.10.2010 ob 18:00 bazen

      Aleš: V času počitnic nadoknadim učno snov ... zakoj se je zlago mi je še zaj nej jasno :P

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. ales
      30.10.2010 ob 18:17 ales

      vmejs moren ;)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.