https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Aljoša Škaper se zahvaljuje: akcija zbiranja zamaškov več kot uspešna

Murska Sobota, 24.08.2013 ob 7:35  

Pred časom smo pisali o tragični nesreči komaj 27 letnega Aljošo Škapera, ki je po zlomu hrbtenice ostal hrom od pasu navzdol. Ker se uči in privaja življenja invalida, so njegovi prijatelji in njegova družina organizirali akcijo zbiranja plastičnih zamaškov, z namenom zbiranja sredstev za medicinske pripomočke.


 

Akcija poteka zelo uspešno, saj se je zbralo kar nekaj kilogramov zamaškov. Prav tako so se po nekaterih vaseh ljudje sami organizirali in zbirajo zamaške za Aljošo. Tako smo dobili fotografije Boruta Taliana, ki je sam izdelal plakat in ga razdelil po vaseh Mlajtinci in Lukačevci, tako so koši polni zamaškov tudi v Mlajtincih.

Aljoša in njegova družina se srčno zahvaljujejo vsakemu posebej za vsak prispevan zamašek, za vsako dobro voljo, za vspodbudne besede in podporo. Akcija zbiranja zamaškov poteka še naprej, razmišljajo pa, da bodo v akcijo vključili tudi stare mobilne aparate.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.