https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Lendava dišala po bograču

Lendava, 25.08.2013 ob 7:00  

Včeraj se je ob starem mestnem jedru v Lendavi odvijala največja kulinarična prireditev Bogračfest 2013.


Čeprav je dopoldan deževalo, se je prireditve udeležilo 103 ekip, iz vseh koncev Slovenije, Hrvaške, Madžarske in Avstrije. Istočasno je potekal tudi študentski Bogračfest, na katerem so sodelovali študentski klubi in mladinska društva iz cele Slovenije. Po oceni komisije je na študentskem Bogračfestu zmagal Klub prekmurskih študentov, najboljši bograč je skuhala ekipa Društvo vinogradnikov in sadjarjev Hotiza, drugi so bili Društvo vinogradnikov Čentiba, tretji pa Sveti Martin na Muri.

Več fotografij v spodnji galeriji… 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.08.2013 ob 16:12 lepi gost

      podžupan si je namestil prvo mesto KATASTROFA

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.