https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Križevci suvereno premagali Hodoš

Križevci, 26.8.2013  

Pretekli vikend se je začel prvi krog MNL Murska Sobota in že takoj na začetku postregla z vročim derbijem v Križevcih, kamor je v goste prišel Hodoš. Gledalci so lahko v oblačnem vremenu spremljali zanimiv spektakel, saj ni manjkalo golov in vroče krvi. Po koncu tekme pa so nasmejanih obrazov stadion zapustili domači gledalci. 


Lesoplast Križevci : Hodoš 4:0 (1:0)

Strelci: 1 : 0 Vegi Kalamar Aleks (43), 2 : 0 Sabo (47), 3 : 0 Vöröš (63), 4 : 0 Šlihthuber M. (89)

Prvi polčas tekme je bil izenačen z nekaj pol priložnosti na obeh straneh. Ob koncu polčasa pa je Vegi Kalamar Aleks vendarle povedel domače v vodstvo. Drugi polčas se je začel bolj pestro, saj je Sabo Damjan že v drugi minuti nadaljevanja po podaji s kota z glavo povišal vodstvo. Hodoš je po opravljenih menjavah zaigral konkretneje, vendar ni uspel zadeti. V obrambi pa so tako puščali nekoliko več prostora, kar sta izkoristila Vöröš Aljoša in Šlihthuber Mihael ter postavila končni izdid tekme.

 

 Gledalcev: 300

Lesoplast Križevci: Zver, Lainšček, Vegi Kalamar Alen (od 87. Grčar), Horvat, Šlihthuber, Vegi Kalamar Aleks, Novak N. (od 65. Kuronja), Sabo (od 75. Šlihthuber M.), Vöröš (od 80. Žižek), Novak S., Šnepf (od 83. Fujs).

Hodoš: Freischmid, Tamaško (od 46. Zelko), Molnar, Lepoša D., Benkič, Vass (od 46. Fartek), Somogyi (od 80. Tanacek), Kovacs, Sipos (od 75. Gorza), Lepoša M. (od 52. Vlaj), Ponacz.

  Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.08.2013 ob 19:19 abc gost

      Mučenje labde...

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.08.2013 ob 22:00 gost gost

      Bil sem na tekmi, ter lahko povem, da je bila zelo spodobna tekma in bi mi Sobočanci v tem trenutku bili zelo zadovoljni s takšnim derbijem.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.08.2013 ob 7:16 istvanvinetu gost

      tij samozvani sobocanec, ce ze odis tej lige gledat pa se zoves za sobocanca bi sal muro gledat.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.