https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Front@ se je začela z veliko plesa

Murska Sobota, 28.08.2013 ob 9:00  

Festival sodobnega plesa, v produkciji Zavoda Flota, pod vodstvom umetniškega vodje Matjaža Fariča, se je začel s plesnimi miniaturami najmlajših plesalcev kar pred gledališčem Park. Nadaljeval pa se je v notranjosti gledališča z nastopoma Generacija, prekmurskih in nato še avstrijskih upokojencev. Vmes so se gledalcem predstavili tudi mladi nagrajenci OPUSa 1, za finale pa je sledila premiera predstave In Reference to the Robbers Cave oz.  V zvezi z razbojniško jamo, britanskega koreografa Roberta Clarka.

Festival se bo odvijal vse do sobote, 31. avgusta 2013. V tem času se bo na različnih lokacijah v Murski Soboti odvilo več plesnih predstav, katere veže uporniška nota. S plesnimi predstavami želijo ljudi pritegniti k razmišljanju o svetu in o ljudeh samih, o spraševanju kaj je sodobni ples. Celoten program si lahko ogledate v spodnji priponki.

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

Fotogalerija

Komentarji

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.