https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Počitniški dnevi na OŠ Stročja vas malo drugače

Stročja vas  

Na Osnovni šoli Stročja vas so že tretje leto zapored organizirali naravoslovni tabor, ki je bil namenjen učencem, ki jih zanima narava, imajo radi živali, se želijo še česa novega naučiti ter si želijo preživeti tri počitniške dni na šoli malo drugače.

Za otroke, ki jih je bilo okoli 40, so bile pripravljene številne dejavnosti. Preizkusili so se v kiparjenju in ribištvu in si ogledali muzej v Pristavi. Ves čas je bilo poskrbleno tudi za športno udejstvovanje, tako v prostorih telovadnice kot zunaj. Z organiziranim prevozom so se zapeljali tudi do Male Nedelje, kjer so se v Biotermah prepustili vodnim užitkom.

Kot je povedala ravnateljica OŠ Stročja vas Mateja Leskovar, so jim pri izvajanju na pomoč priskočili tako Civilna zaščita, izpostava Murska Sobota, kot Lovska družina Ljutomer. Slednji so jim prijazno ponudili predstavitev lovstva in ribištva, jutranje opazovanje živali iz prež in peko lovske pizze. Civilna zaščita pa jim je velikodušno odstopila šotore, ter spalne vreče v katerih so otroci preživeli dve noči.

Ob koncu so za svoje starše v okviru kuharske delavnice pripravili sladice oziroma prigrizke: havajske rožice, slane polžke, pecivo s pudingom, kolačke z rozinami, slivove žepke in skutno višnjevo pecivo. Staršem so prav tako predstavili potek tretjega tridnevnega tabora.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija