https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Otroški časovni bonus v podjetju Saubermacher-Komunala

02.09.2013 ob 11:32  

Podjetje Saubermacher-Komunala Murska Sobota d.o.o., ki je od leta 2011 nosilec osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje, je med ukrepi za lažje usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja tako kot številna druga podjetja po Sloveniji izbralo tudi ukrep otroški časovni bonus. Ukrep pomeni, da dobijo zaposleni, katerih otrok gre prvič v šolo, dodatni dan dopusta, prav tako pa dobijo dodatni dan dopusta tudi starši otrok ob prvem uvajanju otroka v vrtec.

V letošnjem šolskem letu bo v podjetju ta ukrep prvič zaživel v praksi in tako bodo danes, 2. septembra 2013, na prvi šolski dan v letošnjem šolskem letu, ukrep izkoristili kar štirje zaposleni, katerih otroci bodo postali ponosni šolarčki. Na ta način bo prvi šolski dan za zaposlene manj stresen kot če bi morali obveznosti usklajevati z delovnimi nalogami, zadovoljstvo tako staršev kot njihovih malčkov pa bo večje.  Veseli jih, da so med zaposlenimi, ki bodo izkoristili ta časovni bonus, kar trije očetje. Hkrati pa bo v prvem tednu letošnjega septembra prvič koriščen tudi dodatni dan dopusta za uvajanje otroka v vrtec.

Foto: saubermacher-komunala.si

V podjetju so prepričani, da lahko kot družini prijazno podjetje z majhnimi dejanji naredijo veliko za zadovoljstvo njihovih sodelavcev in s tem za veselje njihovih najmlajših družinskih članov, ki jim tudi skozi druge ukrepe v okviru tega certifikata namenjajo veliko pozornosti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.