https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Prenova Kapelice Sv. Florjana na Miklošičevem trgu

Ljutomer, 05.09.2013 ob 7:30  

Aprila letos je Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport objavilo Javni razpis za izbor kulturnih projektov na področju nepremičnine kulturne dediščine za leto 2013 in 2014. Vlogo na razpis je podala Župnija Ljutomer, kot sofinancer pa sodeluje Občina Ljutomer. Prenavljajo kuturni spomenik Kapelica Sv. Florjana z obzidjem na Miklošičevem trgu.



Za leto 2013 je bila pripravljena sanacija stopnišča, notranjih in zunanjih ometov, strehic na simsih in zamenjava stebra na levem portalu. Projekt je bil odobren z odločbo Ministrstva za kulturo. Z deli so pričeli 28. avgusta, predvidevajo pa, da ga bodo končali 21. oktobra.

Predvidena vrednost del znaša 66.040,82 evrov, od tega Občina Ljutomer sofinancira 51%, razliko (49%) pa pristojno ministrstvo. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.