https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Nesreča s smrtnim izzidom pri Vučji vasi

09.09.2013 ob 7:59  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem kaznivih dejanj, prometno nesrečo s smrtnim izidom, prometno nesrečo s telesnimi poškodbami, sedem kršitev javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirišču, zasegli kolo z motorjem ter izrekli prepoved približevanja. Obravnavan je bil tujec, ki je na nedovoljen način vstopil v Republiko Slovenijo.

Do prometne nesreče s smrtnim izidom je prišlo na pomurski avtocesti med Mursko Soboto in Vučjo vasjo. Zaradi neprilagojene hitrosti je vozilo trčilo v varnostno ograjo in se prevrnilo na streho. Voznik in sopotnik sta po trčenju padla iz vozila ter na kraju podlegla poškodbam.

Izven naselja Bokrači je voznik neregistriranega kolesa z motorjem oplazil nasproti vozeči osebni avtomobil ter se pri tem lahko telesno poškodoval. Ker voznik kolesa z motorjem ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, mu je bilo le to zaseženo.

Na področju kriminalitete sta bili obravnavani dve tatvini goriva iz tovornih vozil v Murski Soboti, tatvina kovinskega znaka z osebnega avtomobila v Gornji Radgoni, na avtocesti pa je bil obravnavan tujec, ki je uporabljal ponarejen dokument o tehnični brezhibnosti vozila. Lendavski policisti so obravnavali sum nasilja v družini ter moškemu izrekli prepoved približevanja.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Tudi danes bodo pogostejše meritve hitrosti z radarjem policisti opravljali v bližini pomurskih šol.   

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.09.2013 ob 0:10 rakičanec gost

      Spoštovani! Zdaj v tem trenutku velike žalosti za vse nas, kateri Smo poznali, da našiva dva draga prijatelja M. in M ni več , katera sta na tragičen način izgubila življenje, Vas naprošam za pošteno in korektno komentiranje na raznih forumih! Bodimo sočustveni do vseh , domačih,prijateljev in ostalih kateri žalujejo za njima! V mojem imenu naprošam vse prijatelje, znance,nogometaše (NK Rakičan),navijače(NK Rakičan) ostale nogometaše drugih klubov,ljudi dobre volje za pomoč in donacijo 10 eur po osebi za oba pokojnega!Donacija bo namenjena družini pokojnih! Vsaka donacija bo zabeležena in omenjena pozamezno v knjigi donacij! Pomoč lahko nakažete pri ŽITEK Aniti ali na igrišču NK Rakičan pri Kuplem Mihaelu-Kufi. Vsem lepa hvala!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.09.2013 ob 17:04 -------------------------------------------------- gost

      OBA POKOJNA SEM POZNAL EDEN MI JE BIL SOŠOLEC V OSNOVNI ŠOLI IN JU BOM POGREŠAL KOT TUDI TISTI KI SU JU POZNALI KOT TUDI DOMAČI.SORODNIKI.PRIJATELJI IN ZNANCI UPAM DE JE VSEM NAM ŽAL DA SE JE NJIMA TO ZGODILO

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.09.2013 ob 17:48 PREKMURSKI ZET gost

      Sožalje svojcem!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.