https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Točka subvencionirane študentske prehrane tokrat prvič v Prekmurju

10.09.2013 ob 11:00  

Murska Sobota, 10. 09. 2013 – Prekmurski študentje so v preteklih letih morali za pridobitev ali podaljšanje študentske prehrane do Maribora ali Ljubljane. V letošnjem letu pa so v Klubu prekmurskih študentov pripravili posebno novost, in sicer je z današnjim dnem vzpostavljena nova točka subvencionirane študentske prehrane v murskosoboškem gradu. Za novo študijsko leto si bodo tako študentje lahko uredili subvencionirano prehrano kar na sedežu KPŠ-ja. 

 

Z današnjim dnem (10. september) je bila na sedežu Kluba prekmurskih študentov (Trubarjev drevored 4; v bližini kavarne MIKK v murskosoboškem gradu) vzpostavljena nova točka subvencionirane študentske prehrane. Prekmurskim in okoliškim študentom tako letos več ne bo potrebno potovati do Maribora ali Ljubljane, prehrano si bodo lahko uredili kar v Murski Soboti. 

Točka subvencionirane študentske prehrane bo odprta od ponedeljka do petka med 10:00 in 16:00 v pisarni KPŠ-ja. Za lažje in hitrejše postopke v Klubu prekmurskih študentov naprošajo, da se študentje, ki si želijo na novo pridobiti subvencionirano prehrano, predhodno vpišejo na spletni strani Študentske prehrane ter prinesejo številko, ki jo dobijo po predvpisu s seboj do točke SŠP. Tako za študente, ki si prehrano v študijskem letu 2013/2014 urejajo prvič, in za študente, ki si bodo prehrano želeli podaljšati, velja, da morajo s seboj prinesti: originalno potrdilo o vpisu, osebni dokument, prenosni telefon (velja za prvi vpis).

V Klubu prekmurskih študentov priporočajo, da si ob pridobitvi potrdila o vpisu za naslednje študijsko leto študentje prehrano uredijo čim prej. S 1. 10. 2013 bo vsem študentom, ki si do takrat ne bodo uredili podaljšanje subvencij, onemogočeno koriščenje subvencij do datuma, ko bodo ponovno izkazali upravičenost. Prav tako bo onemogočeno koriščenje preostalih subvencij, dokler ne bodo izkazali upravičenost za novo študijsko leto. 

V zvezi s vsemi informacijami se lahko obrnejo na predsednico Kluba prekmurskih študentov, Sanjo Kropec, na kontaktno št.: 031 590 060, ali na mail sanja@kps.si

Tekst: Klub prekmurskih študentov

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.09.2013 ob 11:28 teletovic sa parkingaaaa gost

      Super, torej se lahko podaljša tudi študentom, ki spadajo pod univerzo v ljubljani?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.09.2013 ob 15:33 Del R gost

      Ko študent na rajžo gre, dobro pije, dobro je :).

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.09.2013 ob 16:55 Del Ravan gost

      Del R Ti nisi več študent ?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.