https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Back to school party v Oxygenu

Ljutomer, 15.09.2013 ob 12:15  

Včeraj je v Oxygenu potekala zabava, ki jo je kot že večkrat priredil Impulse party, tokratna zabava je bila na temo Back to cshool party kot zanimivost je organizator pripravil kar 3000 balonov, ki jih je med med zabavo skustil med najboljše žurerje na plesišču. Za glasbo sta poskrbela DJ Kaos in DJ Timo.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.09.2013 ob 22:11 kr en gost

      Kot zanimivost je organizator pripravil, kar 3000 balonov!!!!!!!!!!! 100 PA ŠE TO NE! Sama napizdancija....od a do ž....

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.09.2013 ob 12:43 wtf gost

      Dragi avtor!Daj malo preberi, kakšno skrupocalo si napisal...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.09.2013 ob 20:49 gost gost

      Naj povem,da tokrat ni bil organizator club Oxigen,temveč Impulz party generation.To je neki maldi fant z okolice Ptuja,ki je preko FB-ja ustvaril več Impulz party generation po raznih krajih po Sloveniji in zdaj pridno prirejea te party vecere po raznh lokalih.V reklami obljublja marsikaj,na dogodku pa obljube ne izpolni (skratka napizduje folk),s tem da še na teh eventih dobro pokasira.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.