https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Delavci Aha Mure po pol leta le do celotne plače

19.09.2013 ob 9:15  

Murini delavci po pole leta le prejeli celotno plačo na plačilni dan. Trendi naročil v prihodnje so obetavni.

Napovedi naročil so obetavne

Do konca septembra bodo poskušali izplačati tretjino letošnjega regresa. Število naročil in zaposlenih so uskladili, zato je zasedena zmogljivost dobra. Napovedi o prihodnjih naročilih pa so obetavne, »saj kupci napovedujejo rahlo okrevanje prodaje« je za STA povedal direktor družbe Aha Mura Matjaž Hudopisk. Dolgovi do davčne uprave še niso poravnani, potekajo pa dogovori za čim prejšnje odplačilo.

Odpravnine naj bi dobili pravočasno

Po besedah predsednice sindikata v Aha Muri Jolanke Horvat so delavci polno zasedeni, tako da ni znano kdaj bodo imeli enotedenski jesenski dopust. 287 presežnih delavcev, ki so v poletnih mesecih ostali na cesti, pa naj bi pravočasno dobilo odpravnine.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.09.2013 ob 9:56 Eden gost

      Žalostno, ka to mora biti novica na Pomurcu.

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.09.2013 ob 10:38 gost dva gost

      Sramota za celo Slovenijo, ka se tu v Muri dogaja.

      3 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.09.2013 ob 18:40 milf gost

      Enjajte ze steme.....lenuhi.....saki reden delavec ze dela indre.........

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.