https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Osnovnošolci s kolesi, Jože Voroš pa kar z monociklom

Murska Sobota, 21.09.2013 ob 9:15  

Včerajšnji sončen dan je bil kot nalašč primeren za številne kolesarje, ki so se podali proti središču Murske Sobote in tam preizkusili svoje kolesarske spretnosti.


 

Osnovnošolci, njihovi mentorji in ostali kolesarji so se zbrali v mestnem središču, kjer se je Slovenska ulica za kratek čas spremenila v pravi poligon, na katerem so se preizkusili v spretnostni in polžji vožnji. Nekateri izmed njih so uživali v vožnji z avtomobilčki, najmlajši pa so se še najbolj zabavali ob vožnji z otroškim vlakcem.

Jože Voroš – Jojo novim izzivom naproti

Dan brez avtomobila je izkoristil tudi vsem dobro znani monociklist in svetovni rekorder v tej disciplini Jože Voroš, bolj znan pod psevdonimom Jojo, ki se je iz Murske Sobote podal na 50 km dolgo progo, na kateri je dosegel svoj prvi svetovni rekord. Vöröš se po hudi, vendar uspešno premagani bolezni, vrača z novim plemenitim izzivom, ki ga poimenuje »100 vzponov v 100-ih dneh za 100 plemenitih ciljev«. S to solidarnostno akcijo želi pomagati otrokom, ki bolehajo za levkemijo. Še pred začetkom velike akcije ga čakajo dolgotrajne priprave.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.09.2013 ob 11:52 Znan gost

      Emruli in njegov župan. Vodomet, oder, šolarčki, cicibani. Biznis laufa.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.12.2013 ob 20:51 oseba gost

      pri jožetu ostanem kar brez komentarjev saj ga bodo tudi sedajšnji vzpodbudniki spoznali ... pri prejšnjih projektih je mislim da ga ni kerega nebi okrog prinesel in kaj se godi ???vse skup se ponavlja zato pa res veliko uspeha pri ponovnem goljufanju ljudi!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.07.2021 ob 3:12 Bimba gost

        Se popolnoma strinjam. Ni ga človeka (vsaj meni poznanega) kateri je ogoljufal še pa več ljudi, tudi meni osebno poznanih. Lahko se on dela in dela v "dobrobit" ljudi ampak resnica je popolnoma drugačna.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.12.2013 ob 4:17 pinki gost

      zgoraj imenovani pise samo resnico <

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.