https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Brigita Zver iz Rakičana našla pomoč zase na Facebooku

Rakičan, 25.09.2013 ob 16:00  

Facebook že dolgo ne predstavlja zgolj orodja za zabavo in sprostitev. Lep dokaz za to je tudi zgodba Brigite Zver, ki je prek omenjenega spletno socialnega omrežja našla rešitev za svoje težave v realnem življenju.


»Mogoče kdo pozna osebo, ki bi v zameno za hrano in stanovanje + 400 € skrbela za mene. Rabim 24 urno oskrbo, mama več ne zmore, v dom pa ne bi rada šla. Prosim pošljite naprej, delite to s prijatelji,« se je glasila prošnja, ki jo je na svoji Facebook strani delila Brigita Zver, ki zaradi zdravstvenih težav ne more skrbeti sama zase. Marsikdo potrebuje pomoč in si je ne zna poiskati. Na svojevrsten način se je tako znašla invalidska upokojenka iz Rakičana in ponudila hrano, stanovanje in plačilo ter razmeroma hitro našla nekoga, ki ji je pripravljen pomagati.

FOTO: Facebook

Najprej se je odzvalo veliko ljudi, ki lahko nudijo pomoč le nekaj ur na dan. Sinoči pa je hvaležno zapisala: »Hvala vsem, ki ste mi bili pripravljeni pomagati. Našla sem rešitev za svoje težave. Vsem iz SRCA HVALA!«

Njen zapis na Facebooku so uporabniki delili skoraj dva tisoč krat, kar je v veliki meri pripomoglo k temu, da je Brigita našla nekoga, ki je sprejel njeno ponudbo. Kot vidimo lahko že z majhnimi dejanji spreminjamo življenja, tako svoje, kot tudi življenja drugih ljudi pa čeprav je to le klik »deli« na naši spletni strani socialnih omrežij.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.09.2013 ob 8:49 natasa gost

      super odlicno veliko srece ti zelim

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.09.2013 ob 13:07 tinč gost

      brigita, božja volja je velika,, bog naj ti pomaga, dobra duša.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.