https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na Slavnostni akademiji občine Gornja Radgona tudi Žerjav

Negova, 02.10.2013 ob 13:00  

Na gradu Negova je potekala Slavnostna akademija s kulturnim programom v počastitev 18. praznika občine Gornja Radgona in koncert ob 90. letnici KD Pihalnega orkestra Gornja Radgona. Gostili so tudi Pihalni orkester Ravne na Koroškem.


Župan je med drugim predstavil pomembne projekte, ki so v teku: širokopasovni internet, izgradnja slačilnic na TŠC Trate, nova čistilna naprava, izgradnja vrtca v Črešnjevcih ... Povedal je tudi, da skušajo z investicijami zajeti vse krajevne skupnosti, in ne samo mesta Gornja Radgona.

Karolini Starovasnik nagrada Antona Trstenjaka

Nagrado akademika dr. Antona Trstenjaka so podelili Karolini Starovasnik, in sicer za njeno življenjsko delo na področju kulture, turizma in drugih področij dela.

Zlati grb Občine Gornja Radgona za leto 2013 so podelili g. Alojzu Slaniču, in sicer za več letno aktivno sodelovanje na športnem področju in dosežene uspehe na področju strelskega športa, kar se označi kot življenjsko delo in je pustilo pečat pri pomenu in razvoju Občine Gornja Radgona.

Srebrni grb Občine Gornja Radgona za leto 2013 so podelili ga Trudi Kampuš, in sicer za pomemben prispevek na področju prostovoljstva in humanosti, kar daje poseben pečat pomenu in ugledu občine.

Bronasti grb Občine Gornja Radgona za leto 201 so podelili g. Janezu Šenekarju, in sicer za dosežene uspehe na športnem, kulturnem in turističnem področju ter kot spodbuda za nadaljnje uspešno delo.

Listino Občine Gornja Radgona so podelili g. Branku Pintariču, za zasluge in dosežke na področju turizma in kulture ter spodbuda za nadaljnjo skrb pri humanem delu, Jakobu Kolariču, za dosežke in uspehe na področju prostovoljstva ter kot spodbuda za na nadaljnjo skrb pri humanemu delu in Andreju Bohincu, za zasluge in dosežke na področju ohranjanja kulturne dediščine ter kot spodbuda za nadaljnjo uspešno delo še naprej.

Slavnostnega dogodka se je udeležil tudi Radovan Žerjav

Župan je podelil priznanje tudi podjetju Container H.m.b.H z Dunaja, ki že tri desetletja sodeluje z radgonskim Arconotom, in kot skoraj stoodstotni lastnik največjega radgonskega podjetja, že desetletja skrbi za stotine družin, hkrati za različna društva iz občine in okolice. Ob tem je župan podelil nagrado še Domu starejših občanov Gornja Radgona za prvo okroglo obletnico uspešnega delovanja,  Kulturnemu društvu Pihalni orkester Gornja Radgona ob 90-letnici obstoja in uspešnega delovanja in zlatim maturantom občine Gornja Radgona. Posebno priznanje pa je prejel tudi nekdanji minister Radovan Žerjav za zahvalo in pomoč pri uspešni izpeljavi gradnje avtoceste.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.10.2013 ob 14:00 Šunka gost

      Tota občinska priznanja so bolj tak, Radovan? No ja....

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.10.2013 ob 14:38 Pičo gost

      Hvala bogi. Mislim, da si je Žerjav tole priznanje zaslužil, saj je takrat v parlamentu, delal zastonj. Če boste verjeli???? Pa tudi avtocesta je na tem delu, kjer je on pripomogel, širša, tako, da lahko , intervencijska vozila brez vsake ovire in v najkrajšem možnem času pridejo na kraj neljubega dogodka..Hvala in slava mu!!!

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.10.2013 ob 15:31 muki gost

      Ja resan si je zaslužo ta gospot in ti debeluhi ja zapor so si zaslužili ..

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.