https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Grabonošu storilec odtujil pločevinke piva in toaletni papir

05.10.2013 ob 8:15  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, sedem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirnem prostoru, sedem primerov povoženja divjadi in zasegli eno vozilo.

V Vratji vasi je voznik osebnega avtomobila zaradi neprimerne hitrosti trčil v drug osebni avtomobil v katerem je ena oseba utrpela lahke telesne poškodbe. Ostale prometne nesreče so se končale le z materialno škodo.

Na področju kriminalitete je bil obravnavan vlom v stanovanjsko hišo v Grabonošu iz katere je neznani storilec odtujil nekaj pločevink piva in toaletni papir. V Dobrovniku je bila obravnavana tatvina dokumentov iz osebnega avtomobila, v Črešnjevcih tatvina ribiške opreme, v Beltincih tatvina artiklov v trgovini in v Grabonošu tatvina goriva iz parkiranega tovornega avtomobila. Na avtocesti je bil obravnavan tujec, ki je uporabljal ponarejeno vozniško dovoljenje.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola je bil enemu kršitelju zasežen osebni avtomobil. 

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na cestah med Lendavo in Mursko Soboto.

V času od 1. do 7. oktobra potekajo aktivnosti za večjo varnost pešcev »BODI PREVIDEN«.  Pešci poskrbite, da boste v prometu vidni. Nosite svetla oblačila in predmete, ki izboljšajo vidnost pešcev. Upoštevajte prometne predpise in prečkajte cesto na označenih prehodih za pešce.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.