https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Janša v Lendavi: Slovenija je zaradi nesposobne vlade na robu bankrota

07.10.2013 ob 9:00  

V soboto je v Lendavi potekala 2. seja Sveta Slovenske demokratske stranke, na kateri so razpravljali o zaostrenih gospodarskih in političnih razmerah v državi. Svet SDS je med drugim ocenil, da znotraj obstoječega razmerja sil v Državnem zboru ni možnosti za oblikovanje učinkovite alternative sedanji nesposobni vladi.

                                                                   

                                                                             

Po besedah predsednika stranke SDS Janeza Janše, ki je podal ugotovitve Sveta SDS, je Slovenija kot ena redkih držav v Evropski uniji še vedno v primežu gospodarske krize in je zaradi trenutne nesposobne vlade, tako meni Janša, na robu bankrota.

SDS brez podpore tehnični vladi

Svet SDS je na seji ocenil, da znotraj obstoječega razmerja sil v Državnem zboru ni možnosti za oblikovanje učinkovite aletrnative sedanji vladi. Prav tako SDS ne bo podprla nove vlade brez novih volitev in ne bo sodelovala pri projektih, s tem zavračajo oblikovanje kakršnekoli tehnične vlade. "Vlada strank PS, SD, Desus in DL se je v preteklih mesecih izkazala kot popolnoma nesposobna. Tisti, ki so v začetku leta zrušili vlado pod vodstvom SDS, danes račun za svoje destruktivno početje izstavljajo slovenskim davkoplačevalcem," je povedal Janša. Po mnenju SDS se mora vladna koalicija soočiti z dejanskim stanjem in sprejeti posledice. Vladna koalicija bi naj tako po mnenju SDS zaprosila za mednarodno finančno pomoč. V svetu predlagajo takojšnje pogovore o reformi političnega sistema prek ustavnih sprememb, ki so predpogoj za začetek reševanja krize. 

 

Svet SDS proti uvedbi verbalnega delikta

Svet SDS je na seji podal stališče, da ostro obsoja poskus t. i.  "ponovnega uvajanja verbalnega delikta". Ravnanje KPK in policije, ki zaradi upravičene kritike ravnanja državnega organa preganja predsednika Sveta SDS Franceta Cukjatija in nekatere druge slovenske intelektualce, tako Svet SDS, je zavrženo in nevredno dejanje demokratične države.

Mačehovski odnos vlade do periferije

Svet se je na seji seznanil z zapisnikom sestanka med Vlado RS in MOL, iz katerega izhaja, tako Svet SDS, da je Mestna občina Ljubljana nadrejena vladi RS. Po njihovem mnenju je ta dokument dobra ilustracija za sedanjo vlado značilnega diskriminatornega pristopa do ustavno zapovedanega enakomernega razvoja države. »Z njim vlada načrtno siromaši malo in srednje gospodarstvo, kmete, podeželje in vse regije razen Ljubljane,« so sklenili na svetu.                                                                                                                                                                                         

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.10.2013 ob 9:18 Znan gost

      Slovenija je na robu bankrota zaradi kriminalcev kor sta Janković in Janša.

      44 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.10.2013 ob 10:40 podgana99 gost

      sds slovenska cerkvena mafija

      39 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.10.2013 ob 11:22 Horgoš gost

      Nega vidita Dobrovniškoga novega ravnatela, pa njegovega pomočnijka. Mogoča pa sta pri stricu, šteri bo naročo novi članek!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.10.2013 ob 13:09 niko nista gost

      nisem pristaš nobene stranke ampak , SDS je isti kot vsi ostali, ZDAJ ŽE VEČ NI POMOČI ZA NAGOVARJANJE KER VAS ITAK POZNAMO VSE DOBRO,ČAS BI BIL DA SE SAMI PREDATE IN GRESTE IZ POLITIKE, ŠE AVTO CESTO NISTE NAREDILI V POMURJU,TAKO DA POMOJEM NISTE ZAŽELJENI NOBEN VLADA V PREKUMURJU, JE TREBA USTANOVIT REPUBLIKO ,KONEC DEBTE

      17 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.10.2013 ob 13:16 GOST gost

      JA DOBROVNIK IMA RAVNATELJA SAMO KOT LUTKA NASTAVLJENA , ŽUPAN IMA PRSTE VSE POVSOD , SAMO POGLEJTE GDO VSE DELA NA ŠOLI VRTCU IN JAVNA DELA, SAME RODBINE , PA ŠE V OBČINSKEM SVETU IMAJO NE PISMENE KI SAMO DVIGUJEJO ROKE,SVETNICA ROMSKA SPLOH NIMA 1 RAZREDA ,NE ZNA PISAT NE BRAT ,TO VSE POVE KAJ SE DOGAJA V PREKMURJU IN V DOBROVNIKU

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.10.2013 ob 13:22 gost janez gost

      SDSpa Janša, naj se skrijeta v krtovo luknjo, nej pa ka še odita po sveti in to v Prekmurju. Ka so pa za nas napravili, razen, ka so vse pokradli in nas napravili še vekše siromake. Sramota, ka sploj še odijo po Sloveniji. Tomi kriminalci bi to vupo v obraz povedati, pa še marsišto drugi.

      26 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.10.2013 ob 13:44 Gost1 gost

      Kdo bi pa moral delati na šoli v Dobrovniku? Ali užaljen strankarski kolega, ki mu župan ni hotel zaposliti žene? Ali užaljeni bivši zaposleni na občini, ki je dal sam odpoved in odšel k sosedom,ki so ga pa odpustili? Ali užaljeni pravnik, ki ponuja svoje pravne storitve občini, kjer pa ge ne jemljejo resno, ker ima še eno zaposlitev, čeprav degradirano? Ali svetnik, ki je užaljen, da ni postal podžupan? Ali propadli podjetnik, ki si lahko preko strica naroči članek?

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.10.2013 ob 14:41 gost 2 gost

      Na šoli v madžarskem Dobrovniku lahko dela le madžar. To so besede , ki se jih večkrat sliši od strani nekaterih občinskih veljakov in to je šovinizem in še kaj. Ni važno, če znaš slovenski ali ne ,važno, da znaš madžarski. Torej niso na dvojezičnem območju. Pravnomočno obsojena ravnateljica pa je še na svojem stolčku- poden od podna. Čas je. da se vključi inšpekcija in to skrajni čas, pa še kje drugje na tako imenovanem dvojezičnem območju, kjer se ti najprej predstavijo v madžarščini. Mogoče so pozabili, kje živijo?

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      07.10.2013 ob 14:55 JJ+ gost

      Stranka SDS ima na volitvah moj glas, ker je edina ki ima verodostojen program izhoda iz krize in je nekakšen nemški model rasti. Izvolitev stranke s tako kvalitetnim programom je porok za okrevanje Slovenije. Ljudje v Sloveniji počasi dojemajo, da je leva politična opcija opcija prevar, laži, metanja peska v oči, mešanja megle in uničevanja gospodarsko uspešne države in socialne države. Da pa smo to dojeli pa smo žal morali občutiti na lastni koži kako nas leva politična opcija počasi uničuje dan za dnem z nižanjem socialnih pravic in standarda ljudi, da ne govorim o pustošenju gospodarstva, ki je vsak dan bolj na tleh. Zavedni in pošteni Slovenci volijo Janeza Janšo!

      18 31 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      07.10.2013 ob 16:04 buba gost

      Vsi, ki sve povprek pljuvate po politikih ste politiko videli le preko tv ekranov. Zapomnite si, vse desne vlade so za podeželje vedno naredile veliko več kot leve, ker je na podeželju tudi volilna baza desnih strank. Žal Prekmurci pogosto ne vidimo dalje od svojega nosu in smo v 5.VO izvolili poslanca PS Ficka in ministra Židana, ki nam preko murskega vala in vestnika govorita eno, v ljubljani pa delata ravno obratno v zahvalo centralam strank za bonitete, ki jih uživata. Ficko je tako ali tako padel z Marsa v Parlament, Židan pa je oportunist brez primerjave.

      17 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      07.10.2013 ob 16:27 vinko megla gost

      Dragi prekmurci si poglednite podrobno prvo sikco in potem boste mogoče opazili kako se vam smejijo v obraz kaki bumbari ste da jim nasedate opet so vam nalagali in se dobro najedli in napili ptle pa ko vas jebe pomurci in čao kmetovje in tako se paradnji konj vrača z elito v Ljubjano z velikim smehom naivnežev.

      21 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      07.10.2013 ob 18:15 gost petrof gost

      Gost JJin buba sta budale z opranimi možgani. Kakši program stranke. To je program za tajkune. Pa ka ste lidje tak zabiti pa nori, ka nasedate, ka je z vami, se v redi? Janšo pa ne bi šol poslušat, pa če bi mi dal se pejneze od Patrije, ka ji h je pokradno. Tou njegobvo hinavsko faco gledati, pa nej samo hinavsko, to je že betežno, ta zloba. Zvedeni in pošteni Slovenci ne do nikdar več volili SDS,vsaj dokler de te predsednik, šteri je. Betežen narod, ne ve, ka dela.

      19 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      07.10.2013 ob 18:29 rdečioktober gost

      Naužijte se novih davkov, podporniki te »glupe« vlade. Davke uvesti zna vsako tele. Davčne stopnje v zadnjem predlogu tako za stavbe znašajo: • 0,15 odstotka za rezidenčne stanovanjske nepremičnine; • 0,50 odstotka za nerezidenčne stanovanjske nepremičnine - torej za prazna stanovanja; • 0,75 odstotka za poslovne in industrijske nepremičnine razen energetskih nepremičnin (v zadnjem predlogu je bilo 0,8 odstotka); • 0,40 odstotka za energetske nepremičnine; • 0,30 odstotka za kmetijske stavbe (v zadnjem predlogu tega predloga ni bilo; • 0,50 odstotka za druge stavbe (javne, kulturne spomenike, sakralne objekte itd.) - v zadnjem predlogu so nameravali sakralne in kulturne objekte nameravali obdavčiti po 0,1-odstotni stopnji, stavbe za drugo rabo pa po 0,5-odstotni stopnji. Za zemljišča so predvidene stopnje: • 0,15 odstotka za kmetijska zemljišča (v zadnjem predlogu še niso bili dogovorjeni), • 0,07 odstotka za gozdna zemljišča (v zadnjem predlogu še ni bilo dogovora), • 0,75 odstotka za zemljišča za poslovno in industrijsko rabo (prej 0,8 odstotka), • 0,40 odstotka za zemljišča za energetsko rabo, • 0,50 odstotka za ostala zemljišča (stavbna zemljišča, zemljišča za gradnjo stavb itd.).

      8 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      07.10.2013 ob 19:22 dgdgbg gost

      sds je najboljša stranka v sloveniji, njeni prvak pa ma osebno bančno delavko keri nosi pejneze na roke pa polaga na njeni račun,ona pa plača položnice za tekoče stroške.****** na kubik.

      15 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      07.10.2013 ob 19:36 Prekmurec gost

      toj bando lopovsko be nej smele pestite v Prekmurje ka so nas dosta spokradnele mogle be je sterate nej pa ka jin ploskate pa se v rit vlčete ten lopovon

      15 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      07.10.2013 ob 19:40 česnek gost

      buba prav maš,ostale pa pijtan,ka je Kučan napravo za prekmurje?

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      07.10.2013 ob 20:09 PREKMURSKI ZET gost

      Bravo gost janez za komentar. To isto, kar si ti povedal, bi mu tudi jaz povedal, temu JJ. Kako ga ni sram, da hodi po Sloveniji in ljudi farba!

      15 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      07.10.2013 ob 20:21 hinko gost

      Štero budalo pijše ka ma SDS program. Že 20 let ima leva in desna opcija program, kak izropati Slovenijo, vij hepani se pa štukate što je boljši. Verjetno mijslite štera opcija si je več nakradnola !!!

      19 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      07.10.2013 ob 20:55 gsrgsk gost

      sds je najbokša stranka v sloveniji, tu nega nikšne korupcije,sds je napravla tropasovno avtocesto v prekmurji,brezposelnost je nična,vsi vozimo nemški plej,mamo miljone na računaj,vse to se lejko zahvalimo sds,pa predsedniki sds ms,pa štiheci,pa celeci, pa kučani,pa pahori...............to je moje osebno mnenje:)

      20 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      07.10.2013 ob 21:13 JJ +++++ gost

      zavedni in pošteni Slovenci volimo Janeza Janšo in SDS.

      9 30 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      07.10.2013 ob 21:19 đoni gost

      janša in sds so rešili slovenijo pred propadom in bankrotom, živela sds,najboljša stranka v sloveniji.živel predsednik sds ms,živela sds,živel celec.

      5 24 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      07.10.2013 ob 21:30 sobočanec gost

      na naslednjih lokalnih volitvah volite Celeca,on je pripelal noč čarovnic v Rakičan,več se nej trbej voziti v grad,prišparamo na bencini.

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      07.10.2013 ob 21:47 gost gost

      zavedni in pošteni slovenci volijo najbole nezavednoga najbole nepoštenoga slovenca. vsaka van čast leleki zabiti.

      20 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      07.10.2013 ob 22:31 gost gost

      boukše bi bilo - ZAVEDENI slovenci volijo janšo. :)

      15 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      07.10.2013 ob 22:40 he he he gost

      ha ha ha ha ha, ne me jebat, tan na eni sliki janša v ozadji pa Karba. janši je valda dekl zdignilo gda ga je vido pa verjetno cejli posrani tan stao če de ga Karba kaj pito ali nej. kakšen šušmar je tej janša tou je nej rejsan in ovce opranoglave primitivne se te še got jemlejo za njega. on se van pa v faco smije pa si misli ko vas jebe ges man zadosta vij pa crknite od gladi, za državo me pa tudi boli kurec pa tudi če me nete več volili mi je vseeno ka san itak že vse pokradno, nega več nika. iden lepo v avstralijo tan man že vse kredi, vi se pa še dale kregajte okoli komunistiv pa belogardistov, kak san vas lepou med sebov svado ka san van lejko pri belon dnevi cejlo državo pokradno. kakšen naiven narod ste slovenci. bravo janša ti si car.

      14 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      08.10.2013 ob 7:47 Bandi gost

      Najbole me svadi da majo soočenja pa se eden prek drugoga prepucavlejo, te pa še pravijo to je napravila VAŠA VLADA Pa kera vaša vlada, pa ka je nej mogoče to tudi vlada vsej nas.V vsej tej letaj v kerih smo zajebali državo, vsakši po svojih močej smo meli edne pa iste politike, samo menjavali so si stočke.Zakoj pravim zajebali vsi skuper, zato ka smo v vsej tej letaj to vsi skuper cuj gledali si svoje mislili zdaj mo pa to svoje mislenje plačali.Z enin se pa sigurno strinjam Janša je pravo za Viranta pripravte tošline in evo pripravimo oziroma lejko jih že ta damo.Dotečas ka nemo spucali tej starih kvazi socijalistov, starih turbo kapitalistov, starih politikov pa ka ne pozabim ta bejlih, nan nega spasa.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      08.10.2013 ob 7:57 Truplo gost

      Uh... še stepli se boste. Več ali manj se pozablja, da imamo parlamentarno demokracijo in da ljudi, kateri vodijo našo državo, voli vseeno precej ljudi. Kdor komu ni všeč, ima pač neko drugo možnost. Če ni prave več je izbire smo si tudi sami krivi. Moje mnenje je, da je trenutno politični imenik v veliki krizi, saj tako desnica, kakor levica ne premore novih, svežih, prodornih imen, kateri bi lahko naredili kaj več v primeru, da bi neka opcija dobila večjo večino na volitvah. To krpanje vlade, pa naj se gre za leve ali desne z nekim Desusem, "previrantsko" stranko Državljansko listo ne vodi nikamor. Ta dva bi prodala lastno mater, samo da obstaneta. Moje mnenje glede tega. Kar se tiče SDS-a, še vedno trdim, da imajo največ v glavi, najboljše programe... šal pa je sedaj stranka po svoje ujetnica SDS-a. Janši sicer niso dokazali nič.. in mu tudi ne bodo, vendar je zadeva šla tako daleč, da bo težko dokazal v celoti svojo kredibilnost. Nekako ne vedeti, od kje mu dvestotisoč evrov, pa tudi, da mu bančna uslužbenka rikta posle... ne gre nikakor skupaj. Tako Janša, kakor Janković sta verjetno z neko politiko na vodilni državni ravni opravila. Čeprav ju nočeta pavlihi tipa Virant in Erjavec se ne sme pozabiti, da sta kljub vsemu za sedaj še vedno dokaj močni figuri kmeta na šahovnici. Zato pa se tudi tako oklepata mnenj, da vlada dela dobro, da ne rabimo večinskega volilnega sistema ipd... Ni težko uganiti, čemu sta tega mnenja?

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      08.10.2013 ob 8:02 Truplo gost

      Joj... zadnji del sem formuliral zelo slovnično zelo slabo... Da sta dokaj močni figuri na šahovnici sem mislil na Viranta in Erjavca, po stavku sodeč pa se lahko komot misli, da sta v igri Janković in Janša. Še to: Janša ima prav, smo pred bankrotom in to bomo hudo občutili. Če bi nadaljevali finančne programe bivšega ministra Šuštaršiča bi "mogoče" oz. jaz pravim "verjetno" bili vsaj korak naprej pri konsolidaciji oz. ureditvi javnih financ, sanaciji bank. Sedaj smo po besedah Bratušekove kot samomorilec, kateri je z visoke stolpnice priletel do prvega nadstopja in se še vedno dere: "Za sedaj je vse v redu!" Ampak, moral bo pasti dol, ane?

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      08.10.2013 ob 8:30 +JJ+- gost

      to je politična greznica, brez primere. Vendar smo tu, zato vprašanja, kako naprej ni mogoče ignorirati. ob vsej politični konkurenci, ki se nudi (židan, Ficko....sta itak statista), ostane najboljša izbira res Janša oz. SDS, pa če hočete ali ne. Upamo lahko le, da se bo ukvarjal s prihodnostjo in ne s preteklostjo.

      6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      08.10.2013 ob 8:37 jež gost

      Domobrance in cerkvi Slovenije ni uspelo uničiti 1945. Zdaj jim to gre dosti boljše. Če bi Slovenija imela denar od afere z orožjem , uničenja Merkatorja, Istrabenza, pivovarne Laško in ostalih svinjarij SDS, ter ropa stoletja RKC, ne bi trebalo sanirati bank in tudi krize ne bi imeli.

      13 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      08.10.2013 ob 8:40 gost gost

      banke bomo sanirali in jih potem prodali tujcem. super je to program. truplo to je res samo tvoje mnenje kot non stop ponavljaš in to še ne pomeni da je tvoje mnjenje merodajno in da se moramo vsi s tabo strinjati, še manj pa da bi to tvoje mnenje bilo edino pravilno kot si ti domišljaš. praviš, da janši niso dokazali nič. torej si tudi ti eden od tistih zaslepljencev, ki ni prebral oziroma ni pogledal dokazov v obtožilni sodbi proti janši. če so za tebe dokumenti iz finske in priznanje fincev, da je šel denar res za janšo iz sds nič potem res ne vem. potem takem bo tudi jankovič obtožen in upam da obsojen brez dokazov? ali imaš pa pri tem drugačna dvojna merila kot je že pri tebi v navadi? sds ima čisto isti program kot ga zdaj izvaja ta nesposobna vlada. še pred kratkim si se repenčil, da imamo plagiatorsko vlado, ki izvaja program, ki ga je začela janševa vlada. čakam zdaj 10 tvojih izgovor in cel prosti spis kako boš to spet preobrnil in nas začel prepričevati kako to ni to. še vedno pa tebi in tebi podobnim ni jasno kaj se sploh pri nas dogaja. naivni ste kot so naivni vsi naši politiki, tisti ki niso pa jim je takšno dogajanje v korist. že dlje časa razmišljam o selitvi v tujino s celotno družino in to ne zaradi politikov in situacije v državi ampak zaradi ljudi, ki te politike znova in znova volite in jih potem še na smrt zagovarjate čeprav že 22 let gledate zraven kako nas ti isti politiki znova in znova nategujejo nam pa gre vedno slabše in slabše. vsi ti, ki jih eni tako goreče zagovarjate iso imeli priložnost, vsi ti so že 22 let v slovenski politiki in vsi ti v vseh teh letih niso naredili nič drugače od tistih, ki jih imate za nasprotnike in jih obtožujete raznih korupcij in ostalih slabih dejanj v poilitki. 22 let nam gre iz leta v leto slabše, vodijo nas pa isti ljudje, iste stranke z vedno istimi programi. meni ta država več ne more nuditi kvalitetnega življenja in možnosti za napredek, niti mojim otrokom. dokler bodo eni nonstop za vsakim vogalom videli komuniste drugi pa spet belogardiste in na tem gradili svoj politični program se v tej državi ne bo bič premaknilo na bolje. vsi ekonomski posegi in vlaganja našega denarja v razne luknje, ki so jih naredili ljudje, ki za to ne odgovarjajo ne bodo nikoli spremenili stanja v državi vse dokler se ne bo spremenili mišljenje ljudi in bodo začeli razmišljati s svojo glavo in ne bodo svojega življenja podrejali raznim političnim klovnom in slepo sledili njihovim v večini primerov zgrešenim programom, bo pač slovenija država ovc in pastirjev. na žalost, tako to je.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      08.10.2013 ob 9:29 Chuck Noris gost

      Še odbro,ka v Dobrovniku imamo slovenskega župana, če ne bi bila čista mađarija, korupcija , ciganaija ter ostalo sranje , ki spada k narodnostni skupnosti. Marjan je zakon.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      08.10.2013 ob 11:28 prekmurka gost

      Kaj še ta Janša išče na svobodi? je obsojen kriminalec in naj se preden gre na dob skrije v mišjo lukno. Kaj je delal v času od 2004 do 2008- napačno ekonomsko politiko, pregreval na kreditih temelječe gospodarstvo ter izvajal pogrome, šuntal ljudi. Sedaj se je še spečal z narodnimi izdajalci, prevrača zgodovino , tako , da se nam smeji celotna Evropa. Njegova "zavedena raja" mu pa ploska. Sramota za Slovenijo in Prekmurce. Le kdaj se boste streznili?

      22 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      08.10.2013 ob 11:48 lauraas gost

      Vsi tako Janšo šinfate, nič pa ne poveste koliko je Janković pokradel.

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      08.10.2013 ob 12:39 gost gost

      janšo šinfajo samo zadrti komunisti, ki dalje od nosa ne vidijo. pa naj bo, bolj ga šinfajo, bolje mu kažejo ankete v njegov prid, za dobrim konjem se vedno praši..narod v večini ve, kdo so največji tajkuni, janša je proti njim pravi amater.

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      08.10.2013 ob 12:49 Spoštovani... gost

      Rajši Janez Janša kot MURGELSKA komunistična partije POZITIVNE SRBIJE: kućan, janković, golubić, lukšić, mišić, jakić, šoltes, masleša, šarić, tošić ...

      7 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      08.10.2013 ob 13:08 gost gost

      laurass pa ostali leleki zabiti, to van iz sds pošijlalo ka morete pisati? s svojo glavo itak ne mislite ka te nebi takšne kretenizme pisali. laurass jenkovič je glih takšen lopov kak janša. po tvojon lejko janšo šinfamo edino če šinfamo še koga drugoga? kak ste vdarjeni janšeki. vij tudi po kolan odite pred janšovo sliko kak je janša pred titojovo? takšne kretenizme kak ga je pa napiso zgornji @Spoštovani pa lejko izumi sami bolani uma kakšnopga ma janša. gda njega poslušaš si misliš ka maloj deci guči na takšnon nivoji ma svojo reotriko. in vij nerazgledani prizadetki njemi pa nasedate. DOKAZANO največjomi lopovi med slovenskimi politiki. človik je biu obsojeni na sodišči, v zapo bi mogo nej pa ka še dale drek mejša po po državi pa se pripravla na svoj naslednji roparski pohod.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      08.10.2013 ob 13:10 gost gost

      zdaj san še opazo kakše razsežnosti imajo blodnje enih, če kučanov priimek so začnoli pisati z mekanin ć, bolniki ste rejdni. poglente si prvi sliko v članki pa te vidli od koga ste se tej bolezni nalezli. budale, drugo van nemren povedati. pomali mo resno začno za komuniste navijati ka tan bar nega takšin zabitih lelekov kak ste vij janšovi verniki.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      08.10.2013 ob 13:15 gost gost

      Z Janšo naprej, v zmago!!

      7 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      08.10.2013 ob 13:18 gost gost

      Brez ljubezni (Janše)mi živeti niii, to vedo že komunisteki vsiiiiiii..tralala..tralala..:)))))

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      08.10.2013 ob 13:27 Truplo gost

      Nekaj odgovorov "gostu", itak se z nekim znanim nickom ne upa podpisati: JA, banke ne bomo sanirali, ampak jih bomo MORALI sanirati. Brez tega ne bo ne zagona gospodarstva, ne neke stabilnosti. Če prej bankrotiramo, bo še hujše in celo na pravi poti smo s to zapravljivo in nesposobno vlado. Kar se tiče Janše mu za sedaj niso dokazali nič, pa mu tudi po mojem glede Patrie ne bodo. Obsodilo ga je itak komunjarsko sodišče s komunjarsko sodnico. Zadeva bo glat padla na evropskem sodišču za človekove pravice, pa ti gost bil s tem zadovoljen, ali pa ne. Enako velja za Jankovića glede obtožb in še česa: dokler ni pravnomočno obsojen z nezmožnostjo kakšne pritožbe ali odloga kazni, je po svoje prav tako nedolžen. To več npr. ni Kordež, pa Tovšakova, Zidar... Kaj je tu navijaškega mi ni jasno, bi pa kar rekel, da rabiš en bonton glede na ton izražanja. Za vse ostalo, kako nam gre slabše, pa kaj bi ti naredil - na plano, take čakamo! Ampak, ti si močen samo pri pisanju po forumih, kjer se enostavno povedano skrivaš za nekim splošnim nickom, v oči pa kaj takega ne upaš povedati nikomur. Beda!

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      08.10.2013 ob 13:33 Truplo gost

      Pojma nimam zato pač nakladam.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      08.10.2013 ob 17:01 Truplo gost

      Kot bivši komunjara se distanciram od svojih trditev in se niti malo ne strinam s sabo.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      08.10.2013 ob 17:30 vili gost

      ''SDS imajo največ v glavi, najboljše programe...'' Truplo pa njemi podobni... Vij ste samo na tabletaj pa posledično v svojen svejti ali pa zabiti kreteni, kerin niti tablete ne pomagajo??? Koji kurac SDS??? Pa ka ste vsi zmejšani??? Niti ena stranka, kera je trenutno v parlamenti, si ne zasluži biti tan, še najmenje pa SDS, kere vodilno so največji ciniki pa pokvarjenci v SLO. Pa ka je z vami!? Paše van, gda van ga uturijo odpozadi??? Marš SDS!!!!

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      08.10.2013 ob 18:42 vilikojitigapili gost

      Zakaj SDS? Samo zaradi takih, kot si ti..zanalašč...:))

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      08.10.2013 ob 19:42 bac gost

      Janša bi še zdaj s telesom in dušo bil komunist, če ga tan ne bi ven vrgli. Zato ga še itak vrag jemle. Drugo njemi je nej ostalo pa je zaveznike našo cerkvi. Zdaj ka je fraj mesto, bi lejko nadškof grato.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      08.10.2013 ob 19:47 vili gost

      zaradi takšij budal, keri ga volijo, smo v pijzdi

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      08.10.2013 ob 20:35 gost-prekmurka gost

      no, sedaj pa sds-ov veliki "um in manipulator" Janša ne ve in ne more pojasniti svojega premoženjskega stanja po zaključku mandata. Seveda ne ve in noče ter se zopet izgovarja na aroganco KPK. kAKO PA NAJ POJASNI svoje poslovanje z gotovino, svoje enormne zaslužke s prodajami knjig in predavanji?. Denar od orožja pač treba spraviti v promet, ali preko fiktivne prodaje bratovih podjetij ali preko "običajnega" poslovanja z ženino sestrično. Ker imajo Janševi že ogromno prakse z "zlaganjem in prirejanjem" dokumentov me nič ne čudi ,da so na tak način pridelali info o zapisniku vlada- MOL. Seveda je te prirejene info uporabil Janša tudi v Lendavi in "verniki" so veselo ploskali. Bravo lažnivec, manipulator, trgovec z orožjem in nazadnje še fan cerkve in domobrancev- vse to je Janša in še več.

      28 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      08.10.2013 ob 21:01 prekmurka gost

      Tudi v Lendavi je Janša kot običajno manipuliral in zavajal.Spet so zlepili dokumente sestanka vlada- MOL. nO SAJ PRAKSO ŽE IMAJO. Kdaj ga bodo končno peljali v zapor?. Dovolj imamo nakladanja osebe, ki se preverljivo laže, zavaja, ponareja in prireja dokumente in je obsojena za prejemanje podkupnin.

      21 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      08.10.2013 ob 21:39 kodila gost

      Danes sem dal svoji bančnici desettisoč evrov, da mi jutri plača položnice. Pojma nimam, kak se to naredi prek klika. Jaz sem en navaden bajsek, neizobražen in neuk. Zato, dragi moji, rabim svojo osebno bančnico. Na pomoč !!!!!

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      08.10.2013 ob 21:49 prekmurka gost

      Slovenija je na robu bankrota ,ker je Janševa vlada ustvarila v obdobju 2004-2008 dvakratno povečan javni dolg ter ugodno okolje za vse tajkune. Po tistem, ko je Janša prodal Bavčarju in Šrotu Mercator, so se opogumili tudi ostali tajkuni ter s krediti olastninili podjetja. Podjetja so prppadla, krediti ostali. Ljudje so na cesti, neplačane kredite pa bomo plačali sedaj kar vsi mi. Bavčar, Lovše, Zidar,Tovšak, Kordež, dir. Luke Koper Časar, Lovšin( vojak, ki ga je nastavil Janša), ki je zapravil Interevropo in še in še. Vsi so delovali v skladu z Janševo politiko vzpodbujanja prevzemov in prekomernega kreditiranja in so sedaj ali že obsojeni ali pa obtoženi. No Janša, kdo je spravil Slovenijo na rob bankrota?

      25 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      08.10.2013 ob 22:57 Prekmurka kontra gost

      V času Janševe vlade smo bili tretja najmanj zadolžena država v Evropski uniji. Seveda pa bo je sedaj kriv po mnenju Prekmurke vsakdo, kateri zagovarja desne opcije, če si je sama v tem obdobju vzela kredit, si privoščina dolgove in še kaj. Sam Tajnikar je povedal, da so razne zadolžitve v Darsu komaj na 3. mestu glede javnega dolga in da je daleč največji delež pri tem v prebivalstvu. Ja, nekateri, vejretno tudi Prekmurka so živeli na veliki nogi, sedaj pa je kriv bilokdo, samo ne ona, ker ima dolgove. Zaradi njih slabo živi, je nervozna in še kaj. A?

      5 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      09.10.2013 ob 13:02 prekmurka gost

      Lik in delo "velikega furerja SDS" -ko so ga vrgli iz ZK je milo prosil za vrnitev- od takrat to neizmerno sovraštvo, -pluval je po ljudeh kot Kučan, Drnovšek, Turk-ljudeh, ki jim ne seže do kolen-mali kaplarček, - se spomnite afere neuspele ugrabitve trgovca z orožjem v Avstriji- Janševi prstni odtisi, -afere Depala vas, ko so vojaki napadli civilista in smo skoraj doživeli državni vojaški udar, - se spomnite Brejčevih kovčkov z dokumenti( čigav "vojak " je Brejc'?'), - se spomnite boba leta in Janševega kopiranega govora, - kaj pa prodaja Mercatorja v Janševi pisarn?, - njegove izjave: Slovenija bo svetilnik Evrope, Sloni letijo po zraku, levi fašisti, v SLO ni revščine, saj so kante polne kruha.... -napačne ekonomske politike, ko je v času pregrevanja gospodarstva znižal davke, - pogroma kadrov v javnem sektorju, -v jeseni 2008,ko je svet zajela gospodarska kriza, po Janševih izjavah v SLO te ni bilo , - preprečitev pokojninske reforme, saj je po njegovem( leta 2009), pokojninska blagajna še vzdržna dolga leta, - ustavna obtožba predsednika države na podlagi zlepljenih arhivskih dokumentov, -Patria-že obsojen- njegove cvetke pa: kot predsednik vlade ni videl in vedel za določila pogodbe,ha,ha, -pranje denarja s pomočjo brata in sestrične, - in še in še No verniki, takšen je človek, ki vam vodi stranko ,za njega so vsi, ki mu slepo ne sledijo sovražniki. Pluval bo po vseh in vsakumor, lagal zavajal, falsificiral- pravi primerek za Polje in nato Dob.

      23 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      09.10.2013 ob 13:56 prekmurka gost

      Člani SDS ali res premalo častite svojega furerja in ste odvisni samo od tega kar pove in naredi?. Niti tega se niste mogli spomniti, da bi mu postavili spomenik, pa si je moral spominsko ploščo omisliti kar sam- revček.

      22 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      09.10.2013 ob 14:34 Prekmurka kontra gost

      Nekateri ste po svoje pokvarjeni, če nekaj pišete zavestno. In Prekmurka morda to dela. Njeno mnenje je, kakršno je, ima pravico. Vendar, zdaj jo moti spominska plošča, a takrat smo vsi bili ene vrste boj za četverico obtoženih. Če nekdo polomi, premala tako ploščo je v redu, če pa kdo partizanski spomenik, pa je takoj vse narobe? In spomenik se postavlja navadno mrtvim... le raznim Titom, Kardeljem... in podobnim so jih postavljali še za časa življenja. Pa bodi dovolj!

      5 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      09.10.2013 ob 16:45 joco gost

      kak lehko što Prekmurki minuse davle... zajela je pizdarije JJa za 20 let nazaj in vse so resnične. Samo neinteligentneži lehko pravijo, ka je to nej res... resno, budale do volile to pizdo do smrti.

      23 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    57. gost
      09.10.2013 ob 19:39 žarnica gost

      @gost - Prekmurka kontra alias Truplo, prekmurka ma prav, bolano je če si ide nešče san postavit spominsko ploščo. v sebe zaverovani janša je san sebi postavo spomenik, ka bi bar nekomi drugomi pravo ka njemi jo naj postavi namesto da se sam poveličuje. očitno njemi nihče drugi neje ščeo postaviti spomenika zato ka več ali menje že vsi znajo njegovo vlogo pred, med in po osamosvojitvi pa si je mogo spomenik postaviti san na svoje stroške, oziroma na straoške državjanov, saj je ploščo plačo verjetno z nakradnjenin kešon.

      16 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      09.10.2013 ob 20:30 vinko megla gost

      Baje vij ki ste za totega seljaka j.j ste bolani zelo bolani vij vsi bi mogli barem 1000 ur solidarnosnega dela narediti pol bi lehko neka na pamet blefirali ali pa so vas tako kšenki nafutrali ko praseta ja no pa še kšenki se naločeš pol pa si res taki bumbar da jih podpiraš kot so to eni zato je vse vrak vzeu zaradi BUMBAROV jih je treba hranit in bo .VSE TAKE BUMBARE SEMLETE V ODBORO STLAČIT IN TAM JIH NAJ VOLIJO POŠČIJEM SE NA VAS SELJAKE.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    59. gost
      09.10.2013 ob 20:41 smrt gost

      poglejte ga na tretji sliki v galeriji majmuna enoga lopovskoga

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    60. gost
      10.10.2013 ob 6:46 Žarnica kontra gost

      Poglej, kdo je postavil spominsko ploščo in kdo jo je plačal ne vem. Predvidevam da ne ravno privat Janša in ostali trije. Če sami, potem se s tabo popolnoma strinjam. Razne plošče in spomenike si je praktično sam postavljal Tito in podobni. Kar se tiče ostalih navedb za Janšo:on je sicer obsojen, vendar ta sodba še ni pravnomočna. Do takrat je nedolžen, prav tako Janković (mislim, da proti njemu še ne teče noben postopek?) in še kateri, kriv pa je Kordež, Zidar, Tovšakova... Se motim. Do takrat pa so vse navedbe o nekem lopovluku in še čem... sad mišlenja vas nekaterih. In to pišete tako doživeto, da bi kar rekel, da ste bili vsepovsod zraven, kje bi naj Janša "kradel!" oz. ste držali svečo, kakor se pravi po domače. Naslov tega prispevka je o bankrotu in Janša ima čisto prav... smo tik pred oz. verjetno že notri. Trenutno nam vsa modrovanja o nekih grehih teh in onih ne pomagajo nič... Sedanja vlada dela kar dela, marsikaj dela narobe, marsikaj se lahko sprejme, vse pa ima neki skupni imenovalec: ožema nas, ker enostavno drugače več ne gre. Njej zamerim to, da so pred letom zagnali vik in krik pri ukrepih finančnega ministra Šušteršiča samo z namenom, da vlado zrušijo, sedaj pa več ali manj počenjajo enako... denar je nekje treba zbrati. Slabo pa je to, da so se na začetku že hudo zadolžili s tistimi obveznicami, da se menca s slabo banko (šele po posredovanju Bruslja so pristali, da se ustanovi - prej z vsemi kremplji proti), dvignili so nam DDV... in kaj še sledi?

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    61. gost
      10.10.2013 ob 8:37 žarnica gost

      alo? što je plačo? vej pa zavrl je plačo što pa drugi. vej so pa to javno povedali. zavrl pa itak janši "posoja" denar in njemi plačuje določene račune že dvajsti let. in te ideš san sebi odkriješ spominsko ploščo. dobro si povedo, kot tito. samo takšni samovšečneži pa ignoranti kot so razni diktatori pa samodržci to delajo. janša spada med njih. ide pa si spominsko ploščo postavi človek kateri je v zapori ko so ga zaprli dobivo sladoled in se prijateljsko pogovarjo z zasliševalci ob enem pa izdal in drek namočil ostale vpleten. zakaj misliš da borštnerja nej bilo na odkritji plošče? on že ve ka je veliki janez osamosvojitelj delal v tistih časih.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    62. gost
      10.10.2013 ob 8:49 gost gost

      @prekmurka, bi nam prosim napisla nekaj lepega o Kučanu in Jankoviču, da jih tile komentatorji ne bi tako srali, prosim..napiš.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    63. gost
      10.10.2013 ob 9:35 Žarnica kontra gost

      Ja... lahko da drži. Malo je res čudno... ne pa popolnoma. Nenazadnje spominska tabla ni bila mišljena kot spomenik, ampak kot spomin na nek dogodek. Nekako je drugače, čeprav neko bistvo ostane, to pa je, da bi morala tako tablo postaviti npr. država že zdavnaj (in s soglasjem vseh političnih opcij), kajti tisti dogodek se je zelo, zelo vpel v našo zgodovino, osamosvojitev. To verjetno ne boste negirali? Če tistega dogodka ne bi bilo bi se mi sigurno prav tako osamosvojili, ampak je bil in to je dejstvo. Bom pa kar nehal s to spominsko ploščo, saj zadeva nima nekega večjega pomena, z bankrotom pa niti milijoninko promila. Lepo bodite - Truplo

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    64. gost
      10.10.2013 ob 10:50 gost gost

      Ideje o osamosvojitvi so se pojavile že prej preden so Janšo zaprli. Ljudem je bilo takrat vseeno kdo je zaprt, uprli so se proti sistemu. Za Janšo takrat večina sploh slišala ni, razen tistih, ki so brali Mladino ali še prej sodelovali v njegovih komunističnih predavanjih in pohodih Če bi takrat bil v zaporu en Novak bi se prav tako uprli. Janša ni neki heroj te afere, se je pač takrat znašel v tistem kolesju. Je pa Janša že takrat dokazal, da je vrhunski manipulator in je tiste dogodke obrnil sebi v prid. Verjetno je takrat na svoje začudenje uvidel kako lahko so vodljivi nekateri Slovenci če jim pravilno pihaš na dušo in jih konstantno futraš s primtivnimi puhlicami. Od takrat se samo še izpopolnjuje v manipulacija.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    65. gost
      10.10.2013 ob 10:59 gost gost

      Še to, Janša takrat s svojim delovanjem v aferi ni imel namena delati v dobrobit osamosvojitve Slovenije, ker je bil takrat še zaveden član komunistične partije, ampak je tiste ukradene dokumente imel samo zaradi lastne koristi in zaradi maščevanja komunistični partiji ker ni bil izvoljen v vodstvo. V tistem času pred afero JBTZ so po Sloveniji že delovali razni zametki odborov za človekove pravice v katerih so se pojavljale in počasi izoblikovale težnje po osamosvojitvi. Janša nikoli ni bil član nobenega takšnega odbora, niti se s temi ljudmi ni družil. Še več, v tistih časih je še vedno vneto zagovarjal Jugoslavijo in komunistični režim. Kot že povedano, je kot spletni manipulator in oportunist izkoristil dogajanje in se na krilih vedno večjega nezadovoljstva ljudi začel prikazovati kot vodja, oziroma kot začetnik osamosvajanja. V svoje vrste so ga pritegnili tisti, ki so se že prej resno ukvarjali z idejo samostojne Slovenije in ga vedno izpostavljali kot primer upora proti JLA. Tako, da so tudi oni krivi za njegov vzpon na Slovenskem političnem prizorišču. Vendar je večina teh, ki so Janšo v začetku podpirali kaj kmalu distancirala od njega ali pa celo odkrito nastopila proti njemu. Kaj kmalu se je potem pokazala njegova prava nrav, saj od takrat ni več miru pred njegovim revanšizmom, primitivizmom in pred njegovimi manipulacijami in lažmi. Da o raznih poneverba in lopovščinah sploh ne govorim.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    66. gost
      10.10.2013 ob 11:36 gost

      @gost, alko? Kakšne druge subtance?..Bo treba zmanjšat dozo.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    67. gost
      10.10.2013 ob 12:18 prekmurka gost

      odgovor gostu. Oglasila sem se iz enostavnega razloga, ker ne morem brati in poslušati sprenevedanj in laži stranke SDS in njihovega vodje. Preveč imajo masla na glavi, preveč se sprenevedajo, podtikajo lastne grehe drugim, predvsem Janša. On deluje razdiralno že več kot 20 let in pluva po vseh tistih ,ki mu slepo ne sledijo. Žalil je vse dosedanje predsednike republike, žalil pokojnega dr. Drnovška, žalil je intelektualce, sramotil vse Slovence, žalil revno populacijo, sindikate. Med drugim je kot večni kalimero javkal in tožaril v tujino, se dogovarjal s Sanaderjem o nemirih v Piranskem zalivu. Predvsem pa vedno znova žali um nas Slovencev, ki mislimo s svojo glavo in imamo zgodovinski spomin. O Jankoviču ne bom pisala, ker to ni tema- o njem ne morem napisati nič dobrega, razen, da me prične vedno bolj spominjati na Janšo. Kar se pa tiče našega najbolj spoštovanega predsednika g. Kučana pa le-to. Želim mu vse dobro in ob vsakovrstnih "pluvanjih Janše in njegovih oprod", se naj vedno spomni, da ga je volilo in cenilo 90% Slovencev.

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    68. gost
      10.10.2013 ob 13:25 Kontra Prekmurki gost

      Ne morem se znebiti občutka, da boš pisala vse, kar mimogrede slišiš. Nobenega argumenta nisi navedla, le kup laži oz. pač svojih gledanj, katere pa so čisto v nasprotju z mojimi. Žalil je prejšnje predsenike? Da in ne... karkor se vzame. Jaz tudi nimam nobene lepe za Drnovška, Kučana, Türka... ti pa ravno nasprotno. Če se že imaš za pošteno, potem dopusti tudi drugim, da imajo svoje mnenje. Tvoja sovražnost se še najbolj kaže v trditvi, da se je Janša dogovarjal s Sanaderjem. Če kaj ne vem... ampak zdi se mi, da je šla ta zadeva na sodišče in se je Tone Rop glede te izjave hudo opekel?

      3 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    69. gost
      10.10.2013 ob 13:50 gost gost

      daj ti zgornji ne bluzi telko. najbole si pameten. jebalo te tvohje mnenje. ona je povedala svojega pa ka bi zaj rad? nonstop vsiljavleš tou svoje mnenje pa nekjše argumente, san pa niti enkrat še nič oprijemljivoga nejsi povedao proti kučani in ostalin kateri so pa tebi v zobeh. ti nimaš lepe besede o kučanu in drnovšku, drugim pa ne dovoliš ka bi kaj slaboga povedali o janši. mater si lelek.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    70. gost
      10.10.2013 ob 14:06 duhovnik mirovnik gost

      V parlamentu imamo tiste stranke tudi SDS ki smo jih volili. Zame ni naredila nobena stranka nič vse kar imam sem si ustvaril sam. Voditelji dobri ali slabi so legalno izvoljeni če vam ne pašejo se jih izogibajte. Po lastni podobi soditi druge je najlažje. Nekateri na tem forumu so res brezmadežni po domače kar device ki so trikrat rodile in po profesiji doktorji znanosti FDV jaz po moje in nikakor drugače, vsi ostali smo smeti.Beda od bede. Sem pa po svoje rad, da se politiki več ne hodijo v Prekmurje zastonj oblačit kot je to bilo še v času stare Mure ampak lahko še samo jejo, če najdejo kakšega sponzorja ali pa plačajo iz svojega žepa.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    71. gost
      10.10.2013 ob 15:54 gost gost

      odgovor gostu. Oglasila sem se iz enostavnega razloga, ker ne morem brati in poslušati sprenevedanj in laži stranke SDS in njihovega vodje... Prekmurka, drugim očitaš laži, sama pa lažeš in zavajaš ljudi s svojim pisanjem. Milana kučana no volilo 90 % Slovencev. Leta 1992 ga je volilo 63,9% volivcev, leta 1997 pa 55,54%. Volili so ga državljani, če pa bi delali analizo, koliko je od teh volivcev bilo Slovencev, bi rezultat bil za Kučana zelo boleč.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    72. gost
      10.10.2013 ob 16:36 prekmurka gost

      odgovor gostu. Ni bil moj namen lagati o visoki volilni zmagi g. Kučana. Drži ,obakrat ga je izvolilo več kot polovico volilnih udeležencev. Morala bi navesti % v navednicah, saj sem želela podati oceno o zelo velikem deležu Slovencev, ki ga je v takratnem obdobju cenil in spoštoval. Za napako se opravičujem, za vsem ostalim pa stojim.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    73. gost
      10.10.2013 ob 20:08 ivo gost

      Glente, glente,nešče je priznal svojo napako. To san tu še ne prečito. To leko napravijo samo lidge s širino.

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    74. gost
      18.10.2013 ob 23:26 nn gost

      nbvbv

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    75. gost
      28.10.2013 ob 18:02 xy gost

      Na volitvah ima SDS moj glas, saj si preberite program strank, da da greste na volitve kot bi bil enopartiski sistem. Slovenke in Slovenci začnite razmišljat s svojo glabo in začnite brat.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    76. gost
      28.10.2013 ob 18:07 gost gost

      Razmišljam s svojo glavo in berem.... zato nikoli ne bom volil SDS in verjetno tudi nobene druge trenutno aktualne stranke pri nas ne. Eno je program napisan na papirju, drugo pa je dejanska rabota stranke. Kdor naseda programom strank je res ubožec. In ko ti takšen da nasvet, da začni razmišljati s svojo glavo se sploh ne čudiš več, da največji lopovi v državi dobijo vedno največ glasov na volitvah.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    77. gost
      28.10.2013 ob 18:19 ZAKOJ??? gost

      Sakši od vas, keri ne voli strank, kak so Vstajniška (uradno je še nega), Piratska, Trajnosti razvoj, in podobnih, dela škodo vsen. Vse stranke od SDS-a, SD-ja, LDS-ja, itd. itd. so sprepletene z lobiji, zakone piše gospodarstvo, kradne se pri provizijaj, nastavla se lidi, dokapitalizejra se banke, podpera se vojsko, policiji davlejo vsi še vekša pooblastila, itd. To delajo vse te komercialne stranke. In opet do volitve, in opet te volili nesnago, od kerih bi moglo biti pol lidi v zatvoraj. Zakoj nan delate to, lidge? Razmiš sicer staro bako, ka je še interneta nej vidla, pa vrvle se, ka povejo po TV ... ali vi, keri ste na interneti ... kak lejko što še kda v životi voli koga od teh strank? Zakoj bi ščel dale isto???

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.