https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na Boljšem sejmu v Orehovcih živahno

Orehovci, 09.10.2013 ob 13:00  

Turistično društvo Majolka iz Orehovcev prireja vsako prvo nedeljo v mesecu Bolšji sejem v prostorih PGD Orehovci.


V nedeljo, 6. oktobra, je bilo zelo živahno ob številnih  stojnicah, ki so jih zaradi slabega vremena postavili v dvorani gasilskega doma v Orehovcih. Na stojnicah se ja tudi tokrat našlo  za vsakega kupca nekaj. Predvsem pa je pohvalno, da je ta sejem odlična priložnost za ponudbo ne samo »kramarije« ter odsluženih predmetov, ampak tudi za ponudbo izdelkov domače obrti. Predvsem so to izdelki iz lesa, vrbinega šibja »pintovca«, medičarstva, ročno izdelanega nakita in lokalnih dobrin ter izdelkov. 

Bolšji sejem, ki poteka v Orehovcih že četrto leto se je zelo uveljavil in privabil veliko tistih, ki ponujajo razno kramo, staro kmečko orodje, izdelke domače obrti in rokodelstva. Spodbudno pa je, da je vedno več takšnih kupcev, ki iščejo vse to, kar se ponuja na sejmu in tudi takšnih, ki iščejo kakšen primerek za dopolnitev svoje zbirke starin, orodja ali spominka. Skratka  za vsakega se lahko najde nekaj, seveda pa je to odlična priložnost za druženje z ljudmi in polepšanje lepega nedeljskega dopoldneva.

Besedilo in foto: Marjan Slavič

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.