https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Magdič po novem direktor kar dveh pomurskih zdravilišč

08.10.2013 ob 9:00  

Direktor term Lendava, Igor Magdič, je z oktobrom postal novi izvršni direktor Zdravilišča Radenci.  Zamenjal  je dosedanjega direktorja Mladena Kučiša, ki je to funkcijo opravljal pet let.


Magdič bo še naprej ostal tudi direktor lendavskih term, funkcija izvršnega direktorja v Radencih pa je časovno vezana na opravljanje funkcije direktorja v Lendavi, poroča Pomurje.si. V Radencih je to že druga sprememba, saj je avgusta na delovno mesto direktorja hotelov v Radencih prišla Vesna Maučec iz Term 3000, ki je zamenjala Aleksandro Varga.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.10.2013 ob 10:22 Mag. Dič gost

      Ubošček, dajte mu še eno direktorsko pozicijo... Že ta fris nakazuje, da je izjemno sposoben

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.10.2013 ob 15:19 bad-boy gost

      zato pa nega služb či ene majo po 2,3... pa to za velke pare...

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.10.2013 ob 21:44 niko gost

      To je ta obljubljena Švica za nekatere sramota za Savo saj se vidi kako posluje in kako izkorišča Pomurje ne vem zakaj se tukaj ne oglašajo župani in protestirajo kot je v primeru pošte???

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.10.2013 ob 8:18 IT gost

      Tako se podpira v Sloveniji tajkunstvo! Neverjetna sposobnost, da na dveh ali več delovnih mestih opravljajo kvalitetno delo, glavno je da poberejo masne denarce, vse ostalo pa naredijo delavci za minimalca, ki delajo celo po dvanajst ur, ko so kake poroke. Tako je tudi v zdravstvu, nadzorniki v podjetjih itd. Ni čudno da vrag jemlje državo! Da ni sram delodajalcev, ki predlagajo še znižanje zajamčenega dohodka! Radi bi uvedli tlačanstvo - ampak naj si zapomnijo, na koncu bo narod sodil njim!

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.10.2013 ob 18:33 vikto gost

      on je samo prvi šef (lutka). dela pač to kar mora oz. kar pač rečejo lastniki (sava kranj). ko bi vi vedeli kaj se dogaja znotraj pomurskih term......

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.10.2013 ob 10:28 kodila gost

      Na, pa povej !!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.10.2013 ob 10:35 Horgoš gost

      Jaki so to direktori. Vse kar je v vrednosti večje od 300 evrov odločajo v Ljubljani. Se pravi , ka niti srat papera za Radence nemre kupiti!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      23.10.2013 ob 13:54 resnica gost

      V Radencih rabimo direktorja čarovnika, da bo to zdravilišče spravo tam kjer je bilo v jugi. Če ni začel od metle, ni sposoben direktor, pa je lahko vsaki mesec novi direktor, pa nede nič boljšrga.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.