https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Anton Kampuš podpisal pogodbo za izgradnjo slačilnic

10.10.2013 ob 8:00  

Župan Anton Kampuš, je s podjetjem KNUPLEŽ d.o.o. iz Zgornje Velke, slovesno podpisal izvajalsko pogodbo za izgradnjo slačilnic na TŠC Trate. Nato je predstavil projekt in investicijo v bodoči Dom športa na TŠC Trate, podrobne informacije o samem razvoju in pomenu celotnega kompleksa »Turistični športni center Trate« za občino in vse občane, pa  je podal Vladimir Mauko, pomočnik direktorja občinske uprave (višji svetovalec v občinski upravi, ki pokriva tudi področje športnih dejavnosti).


Celotna investicija je ocenjena na 840.000 EUR

Občina Gornja Radgona bo investicijo izgradnje slačilnic s tribuno financirala iz občinskega proračuna s črpanjem kredita, ki ji je ga uspelo dobiti na javnem razpisu za dodeljevanje ugodnih posojil občinam, ki ga vsako leto razpisuje Slovenski regionalno razvojni sklad. V okviru investicije je bila izdelana projektna dokumentacija in pridobljeno gradbeno dovoljenje.

Objekt bo zgrajen v dveh etažah

 V pritličju so predvidene štiri slačilnice, in sicer dve slačilnici vsaka v velikosti 30 m2 in dve slačilnici v velikosti vsaka 20 m2 s pripadajočimi tuširnicami. Nadalje je v pritličju predviden še javni WC, garaža za oz. shramba za delovne stroje in orodje, slačilnica za sodnike s pripadajočo tuširnico, prostor za prvo pomoč, pralnica, shrambi športne opreme in pisarna za delegata. V etaži sta predvideni dve slačilnici, ena v velikosti 12 m2 s pripadajočo tuširnico in ena v velikosti 10 m2 s pripadajočo tuširnico. Nadalje bo v etaži tudi instalacijski prostor v velikosti 13,86 m 2 in razgledna terasa velikosti 132,93 m2.

Projekt bo predvidoma dokončan in predan svojemu namenu julija 2014

Streho objekta bo tvorila tribuna z 238 sedežnimi mesti, na katero bo možen dostop s strani po stopnicah. Slačilnice bodo namenjene vsem uporabnikom športnih površin na TŠC Trate.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.