https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Požar na gospodarskem poslopju v Košarovcih

11.10.2013 ob 8:30  

Včeraj je bil OKC PU M. Sobota obveščen o požaru na gospodarskem poslopju v Košarovcih.  


Na kraj so odšli gasilci, zdravniška ekipa in policija, ki je zavarovala kraj požara. Zaradi vdihavanja dima  je zdravniška ekipa nudila pomoč 63-letnemu lastniku objekta. Požar so gasilci omejili in pogasili, čez noč pa je ostala dežurna ekipa gasilcev.

Ob ogledu kraja požara se je danes s pogorišča še vil gost dim, saj so  tleli in goreli še ostanki krme in zloženih drv za kurjavo. S strani gasilcev in voznika delovnega stroja je bil kraj močno spremenjen. Kriminalisti SKP so na kraju ugotovili, da se je zaradi neznanega vzroka vnelo ostrešje in ogenj se je razširil po celotnem objektu.

Zgorela je kmetijska mehanizacija, seno in drva. Po nestrokovni oceni znaša materialna škoda okrog 50.000 evrov.

O požaru sta bila obveščena tudi dežurni preiskovalni sodnik in okrožni državni tožilec, katera pa nista prišla na kraj.

    Komentarji

    1. gost
      13.10.2013 ob 21:29 ... gost

      Na gasilce so čakali kar pol ure... sramota

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.