https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na Slovenski ulici je zadišalo po bujti repi

Murska Sobota, 12.10.2013 ob 13:30  

Danes se je na Slovenski ulici tekmuje 11 ekip v kuhanju bujte repe, ki je prekmurska specialiteta. Zmagovalca bodo razglasili ob 14h medtem goste zabava skupina Plamen.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.10.2013 ob 7:26 vinko megla gost

      No pa nešče čaka da se kšenki nagej pa naloče vsi samo čakajo na take prireditve in drugo nega v tem prekmurji kakor samo da je kšenki kmetovje.

      7 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.10.2013 ob 10:19 BUDA gost

      TI KRETEN megla vinko , si resno eden veliki BEDAK !!!

      12 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.10.2013 ob 11:49 krofaš gost

      dobro si napijsal vinko megla .eni se cejlo leto šlepajo pa štulijo ge do kakše priredijtve ka si napunijo vampe z jedačov in pijačov .sramota ka narod dela od požrejšnosti .bljak

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.10.2013 ob 11:52 vinko megla gost

      Lejko san nevem kaj ampak je res poznam te kmetavzare da so čakali repo kšenki in lokali kšenki sran vas je lejko tij@BUDA se pa ti pozna da si budala si se vrjetno spozno gori kak si đo seljak kmetavzarski.

      6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.10.2013 ob 20:17 mina gost

      Lepo vas prosim.Tudi sama vem kako je ,če se kje kaj deli zastonj.Ampak zamislimo se zakaj je tako,ni to odras našega položaja in socialnega položaja.Navsezadnje smo po v tem našem od države pozabljenem Prekmurju kmetavzari,će nebi bili bi že pomrli ali pa nekoga ubili.

      0 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.10.2013 ob 10:17 HVALA OBISKOVALCEM gost

      Mi smo tudi kuhali bujto repo in smo jo z veseljem ponudili mimoidočim. In je lepo bilo videti obiskovalce, saj je konec koncev prireditev bila namenjena čim širšemu občinstvu in ni res da pridejo samo z namenom, da bi se zastonj najedli in napili. Pa tudi, če pridejo je še vedno boljše kot pa ždeti samo za računalnikom in vse kar se kje zgodi pošimfati in potem biti zadovoljen "da si se nažrl in napil svojega bedastega komentarja in si tako napolnil svojo revno dušo in potrošil svoj dragoceni čas le za žaljive komentarje. Škoda, življenje je lepše, če se družimo.

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.10.2013 ob 15:34 m.s. gost

      Hvala Obiskovalcem /()=?* vij kuhajte in držite za sebe ne delajte si prek komentarjev reklamo .V življenji san nej enoga kiflina zašenki pojedel in upam ka nikoli ne bom hvala .Znam pa ko hodim po Soboti in ger je kakša priredijtev oali otvorijtev tam so lakotinjeki .In tou takši ka znan ka majo pejneze ampak so se že od negdaj navadili na tuji račun živeti in srmaka izkoriščati . Zaradi mene če bo te repo talali v svinjskij kopanjaj me nej briga .Še enkrat hvala vam na vaši repi ka je porcija bijla 9 € .

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.10.2013 ob 21:28 lipovčar gost

      Kaj pa je to " ubita repa " ? Nesem vedel da je bilo zastonj bi se jaz tudi napapcal in z zastonj pivo zalil trebušček .

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.