https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Prvi nogometni turnir v Zeleni dvorani osvojila istoimenska ekipa

Puconci, 15.10.2013 ob 7:00  

V nedeljo je v novi Zeleni dvorani v Puconcih potekalo športno dopoldne v okviru praznika Občine Puconci, ki se je s tem dogodkom tudi zaključil.

V soboto po otvoritvi se je v Zeleni dvorani že odvila prva namiznoteniška in odbojkarska tekma. Tokrat pa se je v novi dvorani prvič igral nogomet. Svoje nogometne vragolije so na novem parketu pokazali pomurski ravnatelji in zaposleni na Osnovni šoli Puconci (Zelena dvorana), pomurski novinarji (PRESS Pomurje) in ekipa Športne zveze Puconci ("Občinarji"). Glavni namen turnirja je bil preizkus oziroma predstavitev nove športne dvorane in druženje, a med samimi tekmami je bilo občutiti tudi tekmovalni naboj.

Prva tekma je bila med Občinarji in Zeleno dvorano, katero so dobili slednji z rezultatom 2:0. Drugo tekmo so Občinarji odigrali proti PRESS Pomurju in po popolnem preobratu zmagali z 4:2. Zadnja tekma pa je potekala med Zeleno dvorano in PRESS Pomurjem, kjer so ravnatelji in zaposleni na OŠ Puconci premagali novinarje s kar 5:1.

Prvo mesto je tako na prvem nogometnem turnirju v Zeleni dvorani osvojila istoimenska ekipa Zelena dvorana, druga je bila ekipa Športne zveze Puconci, tretja pa ekipa PRESS Pomurje.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.