https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Domanjševcih tokrat zadišalo po kisli juhi

Domanjševci, 16.10.2013 ob 10:30  

Klub malega nogometa Domanjševci je v sodelovanju z Občino Šalovci tudi letos pripravilo tradicionalno tekmovanje v kuhanju kisle juhe, ki je že petič potekalo na nogometnem igrišču v Domanjševcih.


Tekmovalo je 12 ekip iz različnih koncev Pomurja. Pravila so bila podobna kot pri kuhanju bograča. Ekipe so bile sestavljene iz treh članov, vse ekipe pa so kuhale kislo juho v podobnih 10–15 litrskih kotlih.

Komisijo je najbolj navdušila kisla juha, ki jo je pripravila ekipa ŠKD Adrijanci, drugo mesto si je prikuhalo TD DIŠEČI VOLČIN Šalovci, tretje pa PIZZERIJA KUČAN Križevci. Sodelovali so še KMN Domanjševci, MK Gronska strejla, Štajerci, BAR Mtuljček Hodoš, Tibi Sebeborci, PGD Križevci, Adrijanci, KORK Lipa in Okrepčevalnica Venecia Lipa.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.10.2013 ob 13:09 konj gost

      Vougri ne vejo kuhati kisile župe .Vsakšen seli se že odvijajo tekmovanja pa nekša brezvezna kuhanja .Ajdi malo oladite že stem

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.10.2013 ob 17:03 JANČI gost

      Konj po eni strani maš zelo prav . Vvsakuj vesi bi že radi meli nekše kuhe ,pa makar je naskrijž pet kuč . Pa Liplančari vij ste rejsan tudi za tisti kraj ve se pa indri niti ne kažite , ka ne vejte kak trbej , za tisti Madžarski kraj pa je tou dobro. Par kutlijčov pa ste te bar lejku se pogeli !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.