https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Derbi med Rakičanom in Beltinci se je končal brez zmagovalca

Rakičan, 20.10.2013  

V Rakičanu je gostovala ekipa iz Beltincev, ki je že v četrti minuti prejela gol, natančen je bil Rok Godvajs.


V 35. minuti je po posredovanju vratarja Vuzma v kazenskem prostoru glavni sodnik Armando Šorli pokazal na strel z bele točke. Z enajstih metrov je bil natančen Dejan Sreš. V drugem polčasu smo bili priča izenačeni igri s priložnostmi na obeh polovicah, proti koncu pa so nekoliko agresivneje zagirali domači. Le nekaj minut pred koncem je stranski sodnik razveljavil zadetek domačinov in tako se je tekma končala z rezultatom 1:1. Tekmo je zaznamoval groba igra, glavni sodnik je pokazal kar devet rumenih kartonov.

Rakičan : Avto Škafar Beltinci 1:1 (1:1)

Strelci: 1:0 Godvajs (4), 1:1 Sreš (35, 11m)

 Rakičan: Vuzem, Gregor, Bagari, Žekš, Jančar T., Godvajs, Gerendaj, Bencak, Jančar A. (od 67. Vouri), Kos, Lapoši.

Avto Škafar Beltinci: Vöröš, Pavel T. (od 72. Tkalec M.), Zlatar, Slavič, Pavel G., Smodiš, Kerec, Sreš, Hartman (od 85. Tkalec J.), Maroša, Šemen (od 70. Berden).

Gledalcev: 450

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.10.2013 ob 1:32 pero gost

      Slaba tekma, ali ne morejo ali pa nocejo bejzati. Spilali so kak 60 - letni dedeki. V Beltincih bi morali razmisliti ali se se splaca vztrajati z Gutalon.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.10.2013 ob 13:37 xxl gost

      kaj pa te gutalj krivv..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.10.2013 ob 15:26 spremljevalec gost

      Počasi bo zmanjkalo trenerjev v pomurji, če jih vsaki teden želijo menjavat. Šok terapija je najbolj pomagla pri Tromejniku,kjer je Kovačič Dominik menjal Irgoliča in še ni izgubil tekme. Težko je dobiti nekega strokovnjaka po ceni.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.10.2013 ob 15:56 realen gost

      san bil na tekmi, neupravičeno so sodniki razveljavili gol rakičani..vači pa tekma nej glih...lidi pa puno res ja...glede trenerov je pa tak..malo se vsi za velke majo, so pa daleč od toga...vsak čast klubom šteri te finance riktajo za klube ka to nikak skoz ide..bi pa še pravo treneri so preplačani,,,delavka v muri dela za pol menje kak oni dobijo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.