https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V SEN Cafeju s »Čajanko ljubezni« v hladnejše dni

Gornja Radgona, 24.10.2013 ob 14:43  

Včeraj zvečer so v SEN Cafe-ju v Gornji Radgoni pripravili »Čajanko ljubezni«, v kateri je Madame Hatter (Irena Hleb) na zelo zanimiv, interaktiven in tudi zabaven način predstavila različne čaje, ter goste popeljala skozi pravo poučno pravljico o čajih in življenju - do ljubezni.


Gospa Hatter je tokrat v čajanki predstavila štiri čaje, oziroma »naše zaveznike in prijatelje«, kot jih je sama poimenovala: Mate, PuErh, OOlong ter Avurveda classic. Gostom je razkrila skrivnost, kako pripraviti skodelico ljubezni, kako skrbeti za primerno težo in najti ravnovesje med tem, pa tudi kako ohraniti zdravje, ob vsem tem pa predvsem kako se počutiti imenitno v svoji koži ter si pokloniti obilico ljubezni.

Gosti so lahko na interaktiven način spoznali tudi koristi vseh omenjenih čajev ter njihovo pripravo ter tako izvedeli, da je čaj »veliko več, kot samo čaj«. Kot je jih je med drugim poučila Madame Hatter, ima vsak čaj svoj namen, zato je pomembna prava izbira in priprava, ki lahko postane zanimiv obred. »Pri izboru je treba slediti intuiciji, popiti skodelico čaja, ki nas v danem trenutku premami in odločitev za našo telo in duha je sigurno prava,« je med drugim povedala zbranim prijateljica in krotilka  skritih, nežnih in včasih tud zelo neukrotljivih ter hudih čajev.

SEN Cafe, ki je znan po svojih posebnih naravnih čajih znamke Erilo, so tokrat pripravili že drugo čajanko in v bodoče bodo podobne dogodke še organizirali, saj z njimi želijo s svojo pestro predstavitvijo okusnega izbora čajev gostom ponuditi ne samo mamljiv vonj iz skodelic, temveč jih želijo popeljati na prav poseben način v prijetno preživljanje uric ob čaju. Pri tem je prav skrivnosten čar priprava Erilo čajev, ki zbrane ustavi pred vsakodnevnim dinamičnim življenjem ter jih popelje v njihov lastni svet, kjer si lahko ustvarijo svojo vsakodnevno pravljico. Kot sta povedala lastnika SEN cafe-ja Emil in Nataša, želita, da se njuni gostje počutijo domače, sproščeno in da si vzamejo trenutek časa za prijatelje in klepet ob skodelici naravnih čajev Erilo ter drugih pijač v njihovem lokalu. 

Poleg čajev so bili na voljo tudi slastni prigrizki, nastali izpod domišljije kuharja Tina. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija