https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Razstava in koncert za uvod Srednjeveških dnevov

Rakičan, 27.10.2013 ob 10:00  

Srednjeveški dnevi v Dvorcu Rakičan so se začeli z rastavo slik ljubiteljskih slikarjev skupine Kobra II, na slikah so različni motivi rakičanskega dvorca. Sledil je koncert, na katerem so se predstavili učenci in učenke flavte z Glasbene šole Murska Sobota z njihovimi mentoricami, zaigrala in zapela pa sta tudi Špela Šemrov in Vasja Markič. Na dvorišču dvorca in v njegovi okolici pa smo opazili več šankov in stojnic, ki že čakajo na goste.


Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.10.2013 ob 10:42 Self promotion über alles. gost

      Pomurec.com je postal očitno portal RIS-a. Samo še o čarovnicah, srednjeveških dnevih pišete. Znani so botri tega portala ampak zadeve postajajo neokusne. Self promotion über alles. Hvalite se vsaj z občutkom, da ne bo preveč očitno...

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.10.2013 ob 16:50 sredjeveški PR gost

      Ta je postal očitno portal RIS-a. Samo še o čarovnicah, srednjeveških dnevih pišete. Znani so botri tega portala ampak zadeve postajajo neokusne. Self promotion über alles.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.10.2013 ob 17:12 aaa gost

      lepo, da je oživelo

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.10.2013 ob 7:12 bazen gost

      Ja res lepo da se dogajajo pozitivne stvari.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.