https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Motorist končal v bolnišnici

02.11.2013 ob 8:09  

V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali tri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi, poškodbo vozila na parkirnem prostoru in zasegli eno vozilo.

V Polani je voznik motornega kolesa zaradi nepravilne smeri vožnje zapeljal izven vozišča, padel in se pri tem lahko telesno poškodoval. Zdravi se v soboški bolnišnici. Ostale prometne nesreče so se končale le z materialno škodo.

S področja kriminalitete so lendavski policisti obravnavali goljufijo in poškodovanje tuje stvari, soboški pa tatvino mobilnega telefona in tatvino starejšega kolesa ter pribora za čiščenje.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelja sta se po intervenciji policistov pomirila in s kršitvijo prenehala.

Zaradi vožnje brez ustreznega vozniškega dovoljenja so radgonski policisti kršitelju zasegli osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na območju PP Lendava.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Medicius
      02.11.2013 ob 8:38 Medicius

      A lahko vprašam kje je v kraju Polana enosmerna cesta?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.11.2013 ob 9:58 gost gost

      zakoj brišete nežaljive komentarje? Kakšno uredniško politiko imate? Sramota za portal.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.11.2013 ob 10:07 kodila gost

      Strinjan se s teuf gost. Gda se pojavi šteri od županof, se po nekaj komentaraj odstrani. Ne ven, či majo takši vpliv župani ali pa plačüjejo portal. In te so neodvisni. Nej ka ??

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.