https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Delitev točk v Rakičanu

Rakičan, 3.11.2013  

V četrtek je v Rakičanu prvič potekala prireditev Ples noč čarovnic, po tem, ko so čarovnice tradicionalno obletavale Grad. Le nekaj dni po prireditvi sta se ne daleč od dvorca Rakičan pomerili ekipi Rakičana in Grada. Tekma je bila polna preobratov in priložnosti, na koncu pa sta si ekipi morali razdeliti točki. Smo pa opazili že napoved za drugi Ples noč čarovnic, ki se bo odvijal v rakičanskem dvorcu 31. oktobra 2014.

Domačini so v prvem polčasu prevzeli pobudo in po prodoru Marka Lapošija povedli z 1:0. Le nekaj minut za tem je na nasprotnem delu igrišča, v enaki akciji bil neuspešen Matej Škafar. Do polčasa se je igra nekoliko umirila, po premoru pa so gostje vidno izboljšali svojo igro in pritisnili na vrata Vuzma. Ta je prvič klonil v 66. minuti, ko je izenačujoč gol dosegel Franc Krpič. Gračani so dobili zalet in še bolj pritisnili. Obrestovalo se jim je šest minut kasneje, ko je goste v vodstvo popeljal Marko Bagari. Ko je že kazalo, da bodo gostje v Grad odnesli tri točke, pa je v lastnem kazenskem prostoru prekršek storil vratar gostov Damjan Klemenčič. Glavni sodnik Aleksandar Matković je takoj pokazal na strel z enajstih metrov. Izvajalec je bil Rok Godvajs, ki je kljub temu, da je vratar bil na žogi, zadel in postavil končni izid 2:2.

Rakičan : Grad 2:2 (1:0)

Strelci: 1:0 Lapoši (16), 1:1 Krpič (66), 1:2 Bagari (72), 2:2 Godvajs (85, 11m)

Gledalcev: 450

Rakičan: Vuzem, Kos (od 70. Gregor), Bagari, Kalamar, Bencak, Godvajs, Žekš, Lapoši, Kociper (od 74. Jančar A.), Jančar T. (od 28. Škerlak), Gerendaj A.

Grad: Klemenčič, Banfi, Škafar (od 88. Ribaš), Krauthaker, Krpič, Rogač, Belna, Šiško (od 54. Sukič), Sajko, Nešić, Stošić (od 60. Bagari).

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.11.2013 ob 16:30 erceg gost

      E, moj Blaž si prevero pri šefi, če te datum drži? :) Mislim, ka so ga rakičanski fuzbaleri s tem "pod**bavanjom" fajn zaje*ali. Ziher je biu grački Kalamar tam in zdaj, de ščel dosti več za licenco, če de njemi jo sploh dal drugo leto.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.11.2013 ob 18:21 XY gost

      Če ka ZA VAS neprimernoga skomenteram, te zbriasli kak komentare na NOČ ČAROVNIC ?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.11.2013 ob 19:12 lena gost

      hehe.....že pa vas rašijo s tejmi čarovnicami.......

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.11.2013 ob 8:20 ah gost

      Ah, Grad že vsaj 3 tekme ste zapravili v zadnjih 5 minutah (Rakičan, Drava, Nafta). Đurić to ti neka ne štima.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.