https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kadrovske spremembe na Policijski upravi Murska Sobota

07.11.2013 ob 10:00  

Generalni direktor policije je v mesecu oktobru imenoval novega vodjo Sektorja uniformirane policije, Operativno-komunikacijskega centra, komandirja Postaje mejne policije Petišovci in tiskovno predstavnico za odnose z javnostmi.

 

Vodja Sektorja uniformirane policije PU M. Sobota je postal 43-letni Borut Kocet. V svoji poklicni karieri je Borut Kocet opravljal dela in naloge na različnih delovnih področjih vse od  policista,  pomočnika komandirja, komandirja do policijskega inšpektorja v Službi direktorja.

Vodja Operativno-komunikacijskega centra PU M. Sobota je postal 43-letni Dejan Bagari, mag,. V svoji poklicni karieri je Dejan Bagari,mag. opravljal dela in naloge na različnih delovnih področjih vse od  policista, policista-kriminalista, pomočnika komandirja, komandirja do policijskega inšpektorja v Službi direktorja.

Komandir Postaje mejne policije Petišovci je postal  36-letni Janko Šobak, ki je pred tem opravljal dela in naloge policijskega inšpektorja v oddelku za državno mejo in tujce na Sektorju uniformirane policije. Pred tem pa je opravljal dela in naloge na različnih policijskih postajah.

Z mesecem oktobrom pa je uradno postala predstavnica za odnose z javnostmi PU Murska Sobota Suzana Rauš, ki je prej opravljala dela in naloge kriminalistične inšpektorice na Sektorju kriminalistične policije.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.11.2013 ob 12:45 niko gost

      čestitke izbranim ,zdaj pa veselo na delo ,ker ga imate na pretek v gospodarstvu kot pri korupciji ,ki izhaja iz županskih in ostalih nosilcev javnega denarja ,ki s tako lepo pretaka v privatne žepe zato veliko uspeha pri delu vam želim.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.11.2013 ob 13:17 en hud gost

      Niko, to je znanstvena fantastika, da bi se "organi pregona" spravili na župane in ostale nosilce javnega denarja. Bi kaj hitro naleteli na svoje prijatelje, znance, sorodnike in še koga. Saj veš, da riba smrdi pri glavi. In roka roko umije. Najlažje je preganjati poštene državljane, ko se peljejo iz službe ali trgovine in slučajno pozabijo na pas ali pa 5km/h preveč. Iz teh se molze denar. Za nočne vlome in tatvine pa so itak ljudje sami krivi, ker ne poskrbijo za svoje premoženje. Vsaj tako večkrat "organi" razlagajo.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.11.2013 ob 16:03 pravi človek gost

      Izmed teh zgoraj je edini pravi policaj Janko Šobak. Za ostale paciente pa brez komentarja.

      12 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.11.2013 ob 17:35 HASAN gost

      PRAVI ČLOVEK............kak tau misliš ?? Si siguren ka vse dobro poznaš ??

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.11.2013 ob 22:03 fronc gost

      Šobak je res super...

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.11.2013 ob 22:12 brrr gost

      Pa so van prileteli policaji gor talat minuse. Zeško prenesejo resnico. Kaj češ, oni majo sploj ptaf. Tak si pač mislijo. Mi pa znamo kak je. Bougi.

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.11.2013 ob 0:49 bližnji in dalnji gost

      ČESTITKE,....ČESTITKE,...ČESTITKE!!!

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      08.11.2013 ob 1:00 niko,en hud,pravi človek,hasan,froc,brrr gost

      VAJ KAK STE FAUŠ!FČITI SE TRBEJ,PA DELATI TRBEJ,NEJ PA DOMA SAMO SEDETI PA OD SOCIALE PEJNEZE GEMATI,DELATI,DELATI,Z NEBA NIKAJ NE PRLETI.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      08.11.2013 ob 6:15 Gost1 gost

      Te Bagari že dobro ne gleda!

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      08.11.2013 ob 14:15 brrrrr gost

      Ja rejsan ka trbej delati. Nej pa tak kak policaji ka sidijo f pisarni pa vlečejo velko državno plačo. Če je šteroga telko v lačaj naj ide f kakšno fabriko pa se tan pokaže kelko je vrejden. Li tisti ka so na državnon cecki se glasijo kak trbej delati. več kak pou jih trbej spraviti od toga državnoga cecka. Če nej nan država crkne.

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      08.11.2013 ob 18:06 gost gost

      Tej, ka je nouvi komandir v Petišovcaj se je niti nej ščel slikati z ovimi trejmi. Pameten dečko, bejže samo fkraj.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      08.11.2013 ob 20:12 jp gost

      "Ovde je Slovenija Bre! . - njihov moto.

      1 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      09.11.2013 ob 7:47 janez gost

      JP....da ti pa pes crkne pa segli njih zovejš.......či glij majo takšni moto

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.