https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Martinov pohod po radgonskih goricah s startom na treh lokacijah

Radgonske gorice, 11.11.2013 ob 7:30  

Turistično društvo Negova – Spodnji Ivanjci, Turistično društvo Majolka in Planinsko društvo Gornja Radgona, so organizirali Martinov pohod in kolesarjenje po radgonskih goricah.


Zbrali so se na treh lokacijah, v Negovi pred gradom, v Orehovcih pred gasilskim domom in v Gornji Radgoni na Trgu svobode. Iz vseh koncev so se odpravili do Turistične kmetije Roškar, kjer so se okrepčali in se zadovoljni vrnili proti domu.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.11.2013 ob 18:47 IVEK gost

      ZELO ;SLABO!! PAR LJUDI! KATASTROFA !

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.11.2013 ob 19:58 biga gost

      E moj Ivek. Če bi bil zraven, bi nas bilo več. Na fotkah pač ni tistih, ki so se omenjeni skupini priključili ob poti. Ampak važno je omalovaževati, kajne Slovenceljn !

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.11.2013 ob 6:35 Gost gost

      Za tako malo naselje ni malo ljudi.Dosti se jih je pridružilo po poti,ker če se gre mimo tvoje hiše se ne boš peljal z avtom v 3 km oddaljeno štartno mesto.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.