https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

»Bodi eko ohrani čebelo in smreko« z učenci Osnovne šole Beltinci

14.11.2013 ob 8:00  

Čebelarska zveza Slovenije in družba Medex sta pripravili projekt ozaveščanja mladih v skrbi za naravo. Čebelarska zveza, ki si že nekaj časa prizadeva za ohranitev avtohtone slovenske čebele je tokrat naredila še korak dlje v skrbi za gozdove oziroma ohranjanju iglavcev, še posebej v tem prednovoletnem času.


Vseslovenskega nagradnega natečaja, "Bodi eko ohrani čebelo in smreko" so se udeležili tudi učenci 3. razreda Osnovne šole Beltinci. Še plemenitejša pa je bila odločitev, da v sklopu projekta naredijo nekaj tudi za medgeneracijsko druženje, zato so k projektu povabili tudi stanovalce doma Janka Škrabana iz Beltinec.

Slaščičarske moči so združili na Martinov ponedeljek, z rezultatom prijetnega popoldanskega druženja pa so se posladkali tako udeleženci kot tudi ostali stanovalci doma Janka Škrabana.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.11.2013 ob 13:33 Vejice! gost

      Super akcija, pohvalno! Glede na to, da se projekt izvaja po šolah, bi bilo primerno, da bi vedeli tudi pravilno postaviti vejice. "Bodi eko ohrani čebelo in smreko" se težko bere, če ni vejice med eko in ohrani. Drugače pa vse pohvale.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.11.2013 ob 8:41 bine gost

      Vsekakor je bila vejica postavljena. Je pa ta članek pisala in poslala tretja oseba, ki s šolo in projektom nima nič skupnega in je želela samo spodbuditi tudi stale k druženju mlajše in starejše generacije. Zato ne bomo pikolovski in jim tega zamerili. Če bi bili vsi natančni in dosledni, bi....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.