https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

VIDEO: Vratar Pomurja iz svojega gola dvakrat premagal nasprotnega vratarja

Murska Sobota, 15.11.2013  

Na zadnji tekmi je RK Pomurje zabeležilo nevsakdanjo rokometno zanimivost. Na tekmi proti ŠD Škofljica, katerega so ob 78 zadetkih na tekmi (rezultat je bil 38:40) dobili gostje, je domači vratar Klemen Krajnc kar dvakrat zadel nasprotnikova vrata.

V šestem krogu druge slovenske rokometne lige sta se v Murski Soboti pomerila domače Pomurje in Škofljica. Gledalci so videli obilico golov, kar 78, ekipa iz ljubljanskega predmestja je v slavila s 40:38. Vsaj dva zadetka pa sta bila posebna. Nekdanji čuvaj mreže Celja Pivovarne Laško in Maribora, 21-letni Klemen Krajnc, je namreč čez vse igrišče kar dvakrat zatresel mrežo Škofljice.

Prvega je dosegel v 50. minuti, ko je po prejetem zadetku presenetil gostujočega vratarja, ki je preveč v polju in se ni uspel pravočasno vrniti v vrata, ter rezultat znižal na 31:36, Krajnc pa je vajo ponovil še štiri minute kasneje, ko je bil rezultat samo še 34:37. Zadetki vratarjev na rokometnih tekmah čez celo igrišče so bolj redek pojav, poleg tega pa je vratar Pomurja z zadetkoma ohranjal možnost, da bi s soigralci preobrnili rezultat. Na žalost domačih navijačev je bilo za kaj takega časa premalo.

V spodnjem videu si oglejte sijajna zadetka Klemna Krajnca ...


 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.