https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

KPŠ objavlja razpis za dodelitev enkratnih štipendij

16.11.2013 ob 10:00  

Klub prekmurskih študentov v sodelovanju s Pomursko izobraževalno fundacijo objavlja razpis za dodelitev enkratnih štipendij socialno ogroženim študentom v okviru projekta Študentski fond. Za enkratne štipendije KPŠ tudi letos namenja sredstva za 20 štipendij v vrednosti 300 EUR. Vzporedno z razpisom Študentski fond KPŠ objavlja tudi razpis za enkratno štipendijo v okviru projekta Forint za študij, ki je namenjen članom Sekcije porabske mladine KPŠ.

 

Klub prekmurskih študentov z včerajšnjim dnem objavlja že četrti razpis v okviru projekta Študentski fond, kjer vsako leto podeli enkratne štipendije za socialno ogrožene študente, člane Kluba prekmurskih študentov. Na razpis se lahko prijavijo redni študentje stari manj kot 27 let s stalnim prebivališčem v Uprani enoti Murska Sobota. Rok za oddajo vlog je 11. december 2013. Po izteku roka bo tričlanska komisija pregledala prejete vloge po točkovniku ter obvestila vlagatelje o rezultatih razpisa.

20 enkratnih štipendij v vrednosti 300 evrov

Klub prekmurskih študentov v sklad Študentskega fonda tudi letos namenja sredstva za 20 enkratnih štipendij v vrednosti 300 EUR. Vzporedno z razpisom za Študentski fond Klub prekmurskih študentov objavlja tudi razpis Forint za študij za dodelitev enkratnih štipendij za člane Sekcije porabske mladine. V sklad Forinta za študij so tokrat namenjena sredstva za 6 enkratnih štipendij v vrednosti 150 EUR.

Celoten razpis z vsemi potrebnimi dokumenti si lahko ogledate na spletni strani Kluba prekmurskih študentov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.