https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Avto Rajh Ljutomer iz Rakičana odnesel veliko točko

Rakičan, 17.11.2013  

V zadnjem krogu jesenskega dela 3. SNL vzhod sta se v Rakičanu pomerila domača ekipa in Avto Rajh Ljutomer. Domačini niso znali izkoristiti prednosti dveh igralcev več, Ljutomer pa je z dobro obrambo vzdržal do konca tekme. Ekipi sta se razšli brez zadetkov.

V prvem polčasu smo videli nekaj prodorov, a pravih priložnosti si ekipi nista ustvarili. Le dve minuti po odmoru so gostje dobili prvi rdeči karton, zaradi nešportnega fizičnega kontakta ga je prejel Sašo Habjanič. Pet minu kasneje je glavni sodnik Bojan Tkalčič Mihi Rakovcu pokazal drugi rumeni karton in posledično rdečega. Zeleno-beli so ob prednosti dveh igralcev lažje zadihali, gostje pa so si kljub hendikepu ustvarili nekaj priložnosti pred vrati Vuzma.

Proti koncu tekme so domači začeli vse bolj oblegati kazenski prostor črno-modrih, večjih groženj za vrata Küzme pa ni bilo. Gledalci so do konca tekme videli šest rumenih in dva rdeča kartona, zadetka pa nobenega. Pred zimskim odmorom Rakičan zaseda šesto mesto, Avto Rajh Ljutomer pa četrto.

Rakičan : Avto Rajh Ljutomer 0:0 (0:0)

Gledalcev: 350

 Rakičan: Vuzem, Kos (od 66. Škerlak), Bagari, Jančar T., Bencak, Godvajs, Žekš, Lapoši, Kociper, Gregor, Gerendaj A.

Avto Rajh Ljutomer: Kűzma, Bertalanič, Žinko, Piberčnik, Habjanič, Ciglarič (od 79. Panič), Brumen (od 89. Kristl), Slana (od 83. Kardinar), Rakovec, Šnajder, Kocuvan.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.11.2013 ob 20:11 gost-rakičanec gost

      Škoda, da je sodnik pokvaril derbi. Ljutomerčani so bili boljši, Rakičan pa je razočaral, ko je imel dva igralca več.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.11.2013 ob 21:35 NOGOMET gost

      Tiste, keri navijamo z srcem za tou ekipo vrli ka nas nejso razočarali, so že večkrat letos pokazali odlično igro, borbenost- pa ponavadi na gostovanjeh, ker tan nega takšeh navijačov, keri samo napake vidijo a tou kelko truda je vloženoga pa niti ne pomislijo...saj najležej je tan kak gledalec komentejrate. Se pa strinjan glede sojenja, letos so sodniki že večkrat kakšno tekmo zaj***** ali njihovih odločitev pač nejde spremeniti. Za mene so oboji zmagovalci. LP

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.