https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Odranci z visoko zmago nad Čardo v spomladanski del kot tretji

Odranci, 18.11.2013  

V Odrancih sta se v 13. krogu 3.SNL VZHOD pred okoli 300 gledalci pomerili ekipi Odranec in Čarde. Domačini so se na krilih zmage nad Beltinci v prejšnjem krogu tokrat znesli nad zadnjeuvrščeno Čardo in slavili s kar 7:2. Za šesto Odransko zmago je trikrat zadel Gostan, ki je s 15 zadetki tudi prvi strelec lige.

Odranci - Čarda 7:2 (5:0)

Strelci: 1:0 - Žnidarič (11.min), 2:0 - Žnidarič (20.min), 3:0 - Gostan (36.min - 11m), 4:0 - Botjak (39.min), 5:0 - Bogdan (42.min), 5:1 - Recek (71.min), 5:2 - Recek (73.min), 6:2 - Gostan (82.min), 7:2 - Gostan (90.min).

Odranci: Gönc, Jerebic, Graj, Matjašec, Žnidarič, Bogdan (od 46. Zver), Žerdin, Gostan, Raduha (od 72. Smej), Botjak in Kocbek (od 32. Hozjan).

Čarda: Draković, Recek, Čarni, Vogrinčič, Sapač, Andrejč, Pucko (od 46. Pintarič M.), Kološa, Roškar, Bencik (od 77. Pintarič A.) in Lovrenčec (od 19. Škrilec).

Glavni sodnik: Vojko Goričan.

Tekmo v Odrancih so podjetneje začeli domači. Strelski pohod je začel Žnidarič, ki je zadel v 11. in 20. minuti - prvega po podaji Gostana z desne strani, ko je neoviran streljal s sredine kazenskega prostora, drugi pa je bil pravi evrogol, saj je Drakovića matiral z več kot dvajsetih metrov z močnim strelom v zgodnji levi kot vrat. Vodstvo je povišal Gostan iz najstrožje kazni, katero je Goričan dosodil zaradi prekrška Andrejča nad Botjakom. Botjak se je nato še sam vpisal med strelce, ko je žogo čardinim nogometašem ukradel na sredini igrišča, nato pa sam stekel proti vratom in obšel Drakovića za četrti zadetek. Petardo Odranec v prvem polčasu je zagotovil Bogdan s strelom z roba kazenskega prostora. Najlepšo priložnost za Čardo je zapravil Bencik, katerega strel je zletel malenkost mimo vrat Gönca.

V drugem polčasu so gledalci prvi zadetek videli v 71. minuti, ko je Recek iz okoli dvajsetih metrov zadel iz prostega strela in zmanjšal zaostanek. Isti igralec se je med strelce vpisal tudi dve minuti kasneje, ko je ušel prepovedanemu položaju in zadel ob bližnji vratnici. Proti koncu so pritisnili tudi Odranci, rezultat tega sta bila dva zadetka Gostana. Svojega drugega na tekmi je dosegel po podaji Žnidariča z leve strani, ko je žogo le potisnil v gol, tretjega pa po podaji Matjašeca z desne strani, ko se je najbolje znašel v gneči v kazenskem prostoru.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.11.2013 ob 12:45 sramota martjanec gost

      Tau je delo Časara pa Frajmana. Tej Kološa, Čarni, ..... Tej so pa smejšni igralci.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.11.2013 ob 12:51 iks gost

      Drakovič se nej jokal ka 7 fasivo, kak je njegova navada???

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.11.2013 ob 7:37 lp gost

      Nej je to nikša sramota. Igralci se borijo in dajejo vse od sebe, zato niso fer žalitve v komentarjih. Normalno je da ima vsak klub vzpone in padce. Za prihodnost Čarde pa se ni za bati.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.