https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

Pomurje izgubilo v Črnomlju

19.11.2013  

Igralci Pomurja so v 7. krogu 2. državne rokometne lige za moške gostovali v Črnomlju. Boljši so bili domačini z rezultatom 37:24 (19:10). S to zmago se je Črnomelj sam povzpel na prvo mesto in je še brez poraza, Pomurje pa ostaja na 8. mestu s 6 točkami.


Začetek tekme je napovedoval izenačeno tekmo, saj so Pomurci držali stik s favoriziranimi domačini do 5:5 (enkrat so celo povedli 2:3). Sledilo je nekaj tehničnih napak, ki so jih domači kaznovali s hitrimi protinapadi in zadetki. Povedli so z 8:5, ko je trener Potočnjak vzel prvo minuto odmora, ki pa ni kaj dosti koristila. Domači so povedli še z 11:5. Do konca prvega polčasa so igralci iz Črnomlja, predvsem zaradi velikega števila protinapadov, še nekoliko povišali prednost in rezultat polčasa je bil 19:10 za domače.

Tudi v drugem polčasu se slika na igrišču ni kaj dosti spremenila. Na začetku polčasa so domači pobegnili na 22:10 in zmagovalec tekme je bil bolj ali manj znan. Gostje iz Murske Sobote so naredili preveč napak v napadu, ki so jih domačini kaznovali z izkoriščenimi protinapadi. Do konca tekme se je razlika gibala med 11 in 13 zadetki in končni rezultat je bil 37:24.

Pomurje je nastopilo nekoliko oslabljeno, je v Črnomelj odpotovalo samo 9 igralcev.

RK Pomurje: Krajnc Klemen, Petraš David 8 (1/1 iz 7m), Kreft Robi 6 (1/1 iz 7m), Gerič David 4, Čerpnjak Matej 3, Pintarič Aleš 2, Legnar Nino 1, Ščavničar Jani 1, Gorjup Denis

RK Črnomelj: Mihelič S. 7, Stariha G. 6, Tomec J. 5, Dokl G. 4, Weiss A. 4, Bahor K. 3 ...

Pomurje bo v soboto, 23. 11.2013 ob 19.00 uri, igralo tekmo 8. kroga z drugouvrščeno ekipo Koper 2013.

Vir: RK Pomurje

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.