https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: V Krogu nedeljski večer zaključili s smehom

18.11.2013 ob 14:00  

V Turističnem, kulturnem in športnem društvu Kroške tikvi so minuli konec tedna pripravili dvodnevno srečanje ljubiteljskih gledaliških skupin.


Tako je kar 9 gledaliških skupin dva dni zabavalo obiskovalce, ti so se zbrali na prireditvi Bezgov cvet v telovadnici osnovne šole v Krogu, ki so si zaželeli sprostitve ob gledanju humorističnih predstav različnih gledaliških skupin. Prva je obiskovalce nasmejala ljubiteljska gledališka skupina Mokoš Bakovci, z igro o vaški trgovinici, kjer se da dobiti pravzaprav vse, je nastopila gledališka skupina Nemakov iz Sela. Za konec so nastopili še člani ljubiteljskega dramskega društva iz Sv. Jurija ob Ščavnici.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.11.2013 ob 14:29 VEŠKI gost

      DAPA NIMATE KULTURNE DVORANE ? Tole zdaj ima že skoraj vsak zaselek ? ! ŠKODA TIKVI ?!

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.11.2013 ob 19:08 Charlie gost

      Kultura se ne meri, kakšno kulturno dvorano imaš, več je vredno, kaj si sposoben ustvariti. In to društvo je res sposobno, Vsaka čast, BRAVO! Ko bi kaj podobnega bisli sposobni napraviti pri nas!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.11.2013 ob 11:17 gost gost

      Kultura se očitno da "delati" tudi v telovadnici če se ščej. Čestitke!. A eni bi zdaj še kulturno dvorano radi imeli v Krogu? Šteri manjši kraj jo pa ima?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.