https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Tradicionalni slovenski zajtrk poskusili tudi učenci iz Svetega Jurija

19.11.2013 ob 8:00  

Vseslovenski projekt Tradicionalni slovenski zajtrk izvajajo z namenom, da bi izboljšali zavedanje o pomenu lokalne samooskrbe, domače pridelave in predelave ter v okviru sistema javnega naročanja spodbudili aktivnosti zagotavljanja hrane, pridelane v lokalnem okolju.  Otrokom se tako predstavi pomen kmetijstva in čebelarstva ter spodbujajo jih  k  pravilni in zdravi prehrani.


Tudi učenci osnovne šole in vrtca Sveti Jurij ob Ščavnici so se pridružili temu projektu in zajtrkovali tradicionalni slovenski zajtrk, sestavljen iz medu, masla in mleka.

Čebelarji Čebelarskega društva Sveti Jurij ob Ščavnici so učencem predstavili življenje čebel in način pridelave medu ter njegove zdravilne učinke. Mlajšim v vrtcu pa so življenje čebel prikazali skozi kratek in poučen film.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.