https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Šalamencih voznik brez vozniškega dovoljenja povzročil nesrečo

23.11.2013 ob 7:20  

V preteklem dnevu so policisti obravnavali šest prometnih nesreč, trinajst kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, dve delovni nesreči, zasegli osebni avtomobil, dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.


V Šalamencih je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti, v desnem nepreglednem ovinku zapeljal z vozišča v obcestni jarek. Pri tem sta se dva sopotnika lažje telesno poškodovala. V postopku je bilo ugotovljeno, da je voznik vozil osebni avtomobil brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Zaradi tega bo zoper njega podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Na področju kriminalitete mo obravnavali, šest tatvin, tatvino registrskih tablic z oznako LJ AS-102, tri vlome, poškodovanje osebnega avtomobila, goljufijo in roparsko tatvino.

V podjetju v Murski Soboti se je delavec med delom na krožni žagi porezal po palcu desne roke. V bolnišnici je bilo ugotovljeno, da gre za hudo telesno poškodbo. V podjetju v Renkovcih, pa so med zlaganjem na kovinska nosila, na delavca padle železne cevi. Ugotovljeno je bilo, da gre za lahko telesno poškodbo.    

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.11.2013 ob 9:25 Lujzek25 gost

      Kak 07 11 2013??????

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.11.2013 ob 18:22 gost gost

      primerna kazen - prepoved delati izpit 5 let - psiho pregledi na pou leta vton časi - druzbeno koristno delo pou leta v robijaškon gvanti ka mo vidli šteri še vupa takši đek biti

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.11.2013 ob 18:32 AKROBAT gost

      PRESLABE KAZNI !

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.