https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Adventna razstava v vrtnarstvu Kurbus

26.11.2013 ob 13:00  

 V vrtnarstvu Kurbus na Meleh pri Gornji Radgoni so včeraj odprli veliko adventno razstavo, na kateri je božično-novoletna dekoracija prvič na ogled v soju lučk in svečk. Razstava je brezplačna, vse izdelke lahko tudi kupite in bo na ogled do 15. decembra.


V soboto pa je potekala tudi kreativna delavnica Izdelajte si svoj adventni venček.  Pod nadzorom in svetovanjem usposobljenih aranžerjev so si lahko na delavnici izdelali svoj adventni venček, potekala pa je tudi otroška delavnica z Natašo Golob Bračko, tako da so lahko ustvarjali tako otroci, kot tudi njihovi starši, babice in dedki.

 »Ideja o tovrstni razstavi je zorela precej časa, saj smo obiskovalcem želeli ponuditi nekaj drugačnega. Verjamemo, da bo božična dekoracija v  soju lučk in svečk poskrbela za čarobnost in magičnost adventnih praznikov in bo posebno doživetje, tako za odrasle kot otroke. Prostor je zatemnjen, v njem  igra božična glasba, skozi sprehod po razstavi pa obiskovalci lahko spoznajo nove evropske floristične trende ter najdejo tudi ideje za dekoracijo svojih domov, pisarn ali stanovanj,« pravi Simona Kurbus, strokovna vodja Vrtnega centra Kurbus.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.