https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pravljični večeri v Bakovcih

27.11.2013 ob 12:00  

Člani Večetničnega, kulturnega, izobraževalnega, turističnega in športnega društva vsak drugi četrtek izvajajo ure pravljic za najmlajše krajane. Urice pravljic trajajo od 17. do 18. ure.

 

V tem času prebirajo pravljice, potem pa sledi pogovor o pravljici ter risanje. Člani društva otroke tudi spodbujajo k likovnemu ustvarjanju in sodelovanju na raznih natečajih. Med drugim so sodelovali na likovnem natečaju DPM Beltinci na temo »Kako je biti otrok v naši družbi«. Vsi otroci so za sodelovanje prejeli lepe knjižne nagrade.

Kot pravi predsednica društva Cvetka Vereš, želijo, da otroci kak popoldan preživijo v svetu pravljic in se družijo tudi izven vrtca in šole. Pravljic jim to zimo zagotovo ne bo zmanjkalo, zato vabijo, da se jim pri teh uricah pridruži čim več otrok. Na pravljičnem večeru izvajajo tudi igralne urice, ki jih vodi Trezika Vidovič.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.11.2013 ob 17:35 SILVO gost

      VEČETNIČNO ...................... DRUŠTVO.?Mojbog ,kakšna vse imena si zmišljujemo , samo ,da prijdemo do dotacij ! Kam vse to vodi ? Od samih pravljic v nadaljnem času nebodo mogli živeti !!?? Postavljajte jih rajši na realna tla !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.