https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Lepotica Zoja prejela Zlato vez

10.11.2010 ob 16:23  

Za premierno predstavljeno kuhinjo Zoja sta Združenje lesne in pohištvene industrije in Gospodarsko razstavišče Ljubljana podelila podjetju Panles trade priznanje - PRVO NAGRADO ZLATA VEZ za posebne dosežke na področju proizvodnje pohištva, avtorju Vrečko Primožu.

Podjetje Panles trade d.o.o. iz Rogaške Slatine, je svoje kuhinje tudi letos predstavilo na Sejmu pohištva Ambient Ljubljana 2010.

Obrazložitev komisije, ki so jo sestavljali priznani slovenski strokovnjaki s področja pohištvene industrije je bila sledeča:»Kuhinja Zoja je izdelana iz naravnih in okolju prijaznih materialov. Odlikuje se po estetski dovršenosti in funkcionalnih dodatkih. Kuhinji je dodan ločen prostor, ki ga je možno organizirati po lastnih željah in potrebah.«

Estetika, primerna za vsak dom

Panlesove razstavljene kuhinje odlikuje visoka mera funkcionalnosti in estetike, primerne za marsikateri dom. Panlesova letošnja uspešnica je nagrajena kuhinja ZOJA, ki dovršeno združuje naravne materiale in materiale, ki so z načinom obdelave pridobili prvine ekoloških materialov. Temu so dodani še elementi novih trendov bivanja s poudarkom na drugačni razporeditvi, ki zagotavlja funkcionalnost, estetiko in prijetno razpoloženje v prostoru.

Osnovna materiala kamen in les sta obdelana na način, da z otipom in izgledom poudarjata svoj izvor. V manjši meri je dodan beli Acryl, ki predstavlja vizualno protiutež tradicionalnim materialom.  Macesnov furnir je ščetkan in premazan  z čebeljim voskom, kar mu daje mehak otip in satinast lesk. Pomemben poudarek predstavlja sama organizacija prostora in ergonomski vidik kuhinje.

Kuhinji je dodan prostor, ki si ga je mogoče organizirati po lastnih željah in potrebah. »Prostor v prostoru«, omogoča shrambni ali pripravljalni prostor, pralnico, garderobno omaro ali mogoče celo priročno pisarno.

Gledano v celoti, lahko Panlesove predstavljene kuhinje zadovoljijo še tako zahtevnega uporabnika, od strastnega gurmana, ki bo v njej z užitkom ustvarjal svoje mojstrovine, do sodobnega esteta, kateremu bo kuhinja predstavljala privlačno središče za druženje.

PR članek

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.02.2016 ob 17:10 Kristina gost

      Če smem... verjetno bi bilo dobro za vaše bralce, če se starejši članki preprosto zbrišejo, saj podjetje Panles, ki ga omenjate že lep čas ne posluje. Je namreč v stečaju.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.